Mozaik
“TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

U show stižu novi zabavni kandidati
Objavljeno 2. veljače, 2018.
To su: Drele, Maja Bajamić, Matko Knešaurek, Katarina Baban, Amel Ćurić, Paola Valić Bekić, Damir Poljičak i Ana Vilenica

Zanimljive maske, nevjerojatne transformacije i novih osmero kandidata čekaju nas u petoj sezoni najpopularnijeg zabavnog showa “Tvoje lice zvuči poznato”. Nakon uspješno odrađene četiri sezone, u tijeku su pripreme za petu, još zabavniju sezonu.

Među kandidatima pete sezone je radijski i televizijski voditelj Davor Dretar Drele. Na humorističan i sebi svojstven način prokomentirao je svoje sudjelovanje rekavši kako je on najstariji natjecatelj u ovoj, ali i u svim prethodnim sezonama te da se nada kako će se predstaviti u najboljem mogućem svjetlu. Uz njega svoje transformacijske sposobnosti okušat će i pjevačica Maja Bajamić, koja se osim glazbom bavi i džudom, a uz sve to završava Filozofski fakultet u Zagrebu, smjer pedagogija i sociologija. Maja se veseli zahtjevnim ulogama i likovima koje će utjeloviti, a osobito joj je drago što je show humanitarnog karaktera. U petoj sezoni gledat ćemo i glumce Matka Knešaureka i Katarinu Baban, koji su igrali glavne uloge u seriji “Zlatni dvori” koja se prikazivala na Novoj TV. Osim glume i želje za izazovima ovaj dvojac povezuje i još nešto - Katarina je Matkova vjenčana kuma. S obzirom na svoju profesiju, imali su do sada i nekih pjevačkih iskustava, ali oboje su svjesni kako sada ulaze u nešto novo i puno ozbiljnije, čemu se naravno i neizmjerno vesele. Amel Ćurić, iza kojeg je zavidna pjevačka karijera, uveseljavat će nas ulogama koje će utjeloviti tijekom pete sezone popularnog showa. Još je 2003. Amel pobijedio u showu Story Supernova, a od tada niže uspjeh za uspjehom. Nada se kako će se u ovom showu dodatno glazbeno usavršiti, a najviše ga je strah ženskih uloga i plesa u visokim potpeticama.

Za razliku od njega hod u štiklama usavršila je Paola Valić Bekić, koja se bavila glazbom, a trenutno je radijska voditeljica i blogerica. Upravo je ljubav prema glazbi motivacija ovoj kandidatkinji za sudjelovanje u showu, a najviše ju, kaže, privlače tonovi 1980-ih, pa se nada kako će dobiti bar jednu ulogu iz tog razdoblja. Glumac Damir Poljičak također će nas uveseljavati svojim transformacijama, a njegov glumački talent zasigurno će tome pridonijeti. U svojoj se profesionalnoj karijeri okušao u nizu kazališnih predstava, na televiziji i filmu, a izazov i želja za promjenom bile su glavna motivacija za njegovo sudjelovanje u najgledanijem pjevačko-plesnom showu. Njegova glumačka kolegica Ana Vilenica također će se okušati transformacijama u različite uloge te utjeloviti neke od najvećih glazbenih legendi. Velika joj je želja nakon ovog showa okušati se u mjuziklu, pa smatra kako sudjelovanje u showu može biti odlična odskočna daska za taj njezin veliki san.

Kako će se novi kandidati snaći u brojnim izazovima i ulogama koje će nasumično dobiti, čiji ćemo sve skriveni talent otkriti, tko će biti najzabavniji, vidjet ćemo u petoj sezoni showa “Tvoje lice zvuči poznato” na Novoj TV. T.K.

Glumica Katarina Baban vjenčana je kuma kolegi Matku Knešaureku

Možda ste propustili...

U ROCK-BAR KING U ĐAKOVU

Dolaze Repetitor i Psihomodo pop

FLUENTES PREDSTAVILI PJESMU ZA ZAGREBAČKI FESTIVAL

Pjesma “Bez riječi” govori o razigranoj, prekrasnoj ljubavi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana