Sport
CIBALIA NAKON BORAVKA U ISTRI

Bartolović: Sada imam jasniju sliku
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Nogometaši Cibalije nakon jučerašnjeg odmora danas kreću u posljednju fazu priprema koje će odraditi u Vinkovcima. Nakon što su deset dana boravili u Medulinu, vratili su se u Vinkovce u srijedu navečer. Trener Mladen Bartolović izrazio je zadovoljstvo boravkom i radom u Istri.

- Uvjeti za rad u Medulinu bili su vrhunski, imali smo na raspolaganju baš sve što nam je bilo potrebno. Sve ono što smo planirali u Medulinu napraviti uspjeli smo odraditi, a uz to odigrali smo i četiri utakmice. Drago mi je da se uz sav posao na treninzima i utakmicama nitko nije ozbiljnije ozlijedio. Nadam se kako će nam sve to koristiti u nastavku sezone - rekao je Bartolović.

I u ovim pripremama na raspolaganju treneru i njegovim suradnicima bilo je dosta igrača koji su došli na provjeru, a isto tako i nekoliko nadarenih mladih igrača.

- Imali smo četiri utakmice za provjeru svih igrača. Svi su dobili određenu minutažu i priliku da pokažu zaslužuju li ostati u Cibaliji. S te strane u sljedeća dva dana odlučit ćemo tko će ostati. Čistu situaciju imat ćemo do generalke s Orašjem u Vinkovcima.

U posljednjoj provjeri prije povratka u Vinkovce u utakmici za treće mjesto na "Arena Cupu" igrali su uglavnom igrači koji su na provjeri i oni mladi koji bi se trebali dokazati. Utakmica je izgubljena s 3:0, a mogli bi ustvrditi kako gotovo nitko nije pokazao kako zaslužuje ostanak u Cibaliji. Bar u toj utakmici.

- I ja sam, da budem iskren, očekivao puno više. Već sam izjavio kako me ne zanimaju rezultati na pripremnim utakmica. Nemamo nikakav imperativ, ali nitko ne voli izgubiti, to je sportski. Protiv Zrinjskog i Ankarana dosta smo dobro izgledali na terenu, ali protiv Borca igra nije zadovoljila ni po čemu. Svega onog što nas je krasilo protiv Zrinjskog i Ankarana i u nekim dijelovima protiv Lokomotive, u ovoj posljednjoj utakmici nije bilo. Ipak, utakmica je poslužila da vidimo igrače koji su manje igrali i one koji su bili na provjeri. Dobili smo potpuniju sliku.

U subotu Cibalia na svom stadionu igra generalku protiv Orašja i u toj utakmici bi trener trebao izvesti sastav koji će se suprotstaviti Hajduku tjedan dana poslije.

- Sigurno će u konkurenciji za utakmicu protiv Orašja biti igrači koji su u konkurenciji za Hajduk, a hoće li većina njih biti u početnih jedanaest vidjet ćemo. Mislim da ćemo nešto kombinirati, ali većina će biti u početnoj postavi - zaključio je Bartolović. A. Grgić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana