Sport
OSIJEK KELME

Nospak otišao u Crnicu
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Osijek Kelme priprema se za nastavak sezone u prvoj HMNL, a usput pokušava riješiti i neka kadrovska pitanja. Jesen je pokazala kako trener Marin Smoje nema dovoljno širok igrački fond pa se najavljivalo osvježavanje momčadi. Međutim, zasad prometa ima samo u suprotonom smjeru, točnije u odlascima. Osijek Kelme napustio je Robert Nospak, koji je bio član prve postave. Taj će ljevak u proljeće nositi dres šibenskog prvoligaša Crnice.

- Došlo je do nekih izmjena u pravilima prijelaznog roka, što su Šibenčani iskoristili. Naime, ranije su tijekom zime igrači mogli odlaziti samo uz dogovor klubova, a sada je moguć otvoreni odlazak. Tako je Nospak odlučio otići u Šibenik, kaže Marin Smoje, trener Osijek Kelmea.

Ipak, ovih dana mogao bi Smoje dobiti poneko pojačanje. Riječ je o Aleksandru Živanoviću, igraču iz Srbije, s kojim je navodno sve dogovoreno, ali se čeka konačna potvrda posla. I to neće biti sve, Smoje na radaru ima još nekoliko igrača sa šireg osječkog područja koje bi želio vidjeti u svom trenažnom procesu. D.Kl.