Crna kronika

Ukrala kolica
Objavljeno 2. veljače, 2018.

OSIJEK - Policija je osumnjičila 29-godišnjakinju da je 8. siječnja ukrala dječja kolica iz prodavaonice u trgovačkom centru u Osijeku. Kolica su vrijedna više tisuća kuna. U drugom slučaju, za više krađa iz trgovačkih radnji na području Osijeka osumnjičena je 66-godišnjakinja. Po trgovinama je krala od studenoga prošle godine.S.L.

“Očistio” mu račun

ORAHOVICA - Policajcima u Orahovici 21-godišnjak je prijavio da mu je nepoznata osoba, od 14. do 21. siječnja, s tekućeg računa u banci skinula 9700 kuna i uplatila na račun kladionice. Policija je odmah pokrenula istragu koja je dovela do 26-godišnjaka.S.L.

Krađa struje

OSIJEK - Tijekom lipnja 2016. godine 53-godišnjak se na području Osijeka ilegalno, mimo brojila, priključio na sustav opskrbe električne energije. Osječkoj tvrtki nastala je šteta od više tisuća kuna.S.L.

Predao oružje

POŽEGA - Policajcima u Požegi u srijedu je 60-godišnjak dragovoljno predao automatsku pušku, ručnu bombu i 306 komada streljiva. Oružje, bomba i streljivo pohranjeni su u prostorije policije do uništenja.S.L.

Možda ste propustili...

AKCIJA MUP-A PROVEDENA ZA VIKEND

Policija utvrdila 5411 prometnih prekršaja

VOZI BEZ DOZVOLE VEĆ 16 GODINA

Policija tražila zatvor, sutkinja ga pustila

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana