Novosti
PETROV POSJETIO SLATINU

Treba se boriti protiv odlaska mladih ljudi
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Obilazeći Slavoniju predsjednik Mosta Božo Petrov, na poziv predsjednika Gradskog vijeća Darija Vrbaslije, bio je i u radnom posjetu Slatini. U razgovorima su sudjelovali saborski zastupnik Tomislav Žagar i članica Gradskog vijeća Martina Tepeš. Dario Vrbaslija izrazio je zadovoljstvo što je dolazak Bože Petrova potvrdio da predstavnici slatinske gradske vlasti imaju podršku Mosta kao platforme nezavisnih lista u Hrvatskoj, a kao posebne probleme naveo je prometnu izoliranost, demografsko nazadovanje i odlazak mladih ljudi.

Božo Petrov najavio je zalaganje za jednaki razvoj svih dijelova Hrvatske i obećao da će se u Saboru boriti za rješavanje problema o kojima je čuo u Slatini.

– Bilo mi je drago razgovarati s mladim ljudima koji danas upravljaju Slatinom i bore se da ljudima život učine što je moguće kvalitetnijim. Vidljivo je da ova županija i ovaj grad imaju strahoviti potencijal za razvoj gospodarstva. Prometna izoliranost i depopulacija otegotne su okolnosti i protiv njih se treba boriti. Upravo zato Most je pokrenuo projekt na razini cijele Hrvatske da ljudi ostanu u Hrvatskoj - rekao je Petrov.P.Ž.

Možda ste propustili...

ODLUKA DRUGOSTUPANJSKOG ŽUPANIJSKOG SUDA U VARAŽDINU

Grobari djelomično oslobođeni krivnje, sudit će im se ponovno

BIBLIJSKA PORUKA

Različiti su dari

MIRSAD SREBRENIKOVIĆ, PREDSJEDNIK SDA HRVATSKE:

Hodžić je izbačen iz SDAH-a