TvObzor
FOX LIFE

Dvije prijateljice i beba
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Da je samo malo potrebno kako bi se savršen život potpuno raspao i pred nas stavio nove izazove, najbolje znaju prijateljice iz djetinjstva Maggie Caruso (Lennon Parham) i Emma Crawford (Jessica St. Clair) iz nove zabavne serije “Dvije prijateljice i beba”. Njih dvije žive u šarmatnom i mirnom gradiću Pinebrooku, u Connecticutu, a odrastajući u ovom pitoresknom mjestu, proživjele su bezbroj avantura.

Život ovih dviju prijateljica okrene se naglavačke kad Maggie sazna kako njezin suprug Bruce (Brad Morris) ima online aferu. Očajna Maggie utjehu i potporu traži od svoje najbolje prijateljice Emme, čiji je život krenuo u posve drugom smjeru. Ona već 13 godina živi u Kini i ima uspješnu poslovnu karijeru. No, kad ju Maggie zatraži pomoć, Emma ipak odustaje od svojih snova te se vraća u rodni grad kako bi pomogla Maggie odgajati dijete koje tek što se nije rodilo. Povratkom u svoju sredinu, Emma se suočava s prošlošću koju je ostavila iza sebe i koja ju polako sustiže – njezina prva ljubav i lokalni policajac Mark (Keegan-Michael Key) te susret s konzervativnom i tradicionalnom majkom koju igra Jane Kaczmarek.

Novi odnosi, nove životne uloge i nove ljubavi potpuno će promijeniti živote najboljih prijateljica. Njihove svakodnevne zgode gledatelji mogu pratiti od danas (petak, 2. veljače), od ponedjeljka do petka u 19.30 na kanalu FOX Life, a tijekom ovog mjeseca bit će prikazane prve tri sezone serije.

Možda ste propustili...

TURNEJA KOJOM PREDSTAVLJAJU ALBUM SLOW AIR

Still Corners dolaze u Zagreb

ZORAN PREDIN PREDSTAVLJA PRVI SINGL SA SVOG 40. ALBUMA “ZORAN PJEVA ARSENA”

Srodna poetska duša izabrala je 12 pjesama iz Arsenova šarolikog opusa