TvObzor
HAZER AMANI

Vidimo se u kuhinji
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Kao kuhar koji je školovan na slavnoj CordonBleu akademiji, Hazer Amani imao je prilike proputovati cijeli svijet te učiti od najboljih chefova iz uglednih restorana. Danas se njegova kuhinja sastoji od autentičnih turskih i perzijskih jela, a u njegovim specijalitetima uživaju gosti u vodećem restoranu u Istanbulu, gdje je Hazer glavni kuhar.

Ovaj živopisan i energičan kuhar, u svom novom serijalu “Vidimo se u kuhinji”, poziva publiku da mu se pridruži u pripremanju jela za svoje najmilije - jer kad kuhamo za obitelj i prijatelje, zabava je neizbježna! U svakoj epizodi gledatelji će naučiti trikove pripreme jela iz cijelog svijeta, poput fajite ili baklave te rekreirati recepte poznatih osoba. Od raskošnih gozbi do pripreme jednostavnih jela za djecu, Hazer ima recepte za sve tipove kuhara, bilo da se radi o početnicima ili profesionalcima u kuhinji.

Koristeći njegove kombinacije sastojaka i slijedeći upute za uštedu vremena, čak i oni najzaposleniji mogu pripremiti jelo koje će jednostavno oduševiti!

Možda ste propustili...

BIOGRAFSKA DRAMA O RATNOJ REPORTERKI MARIE COLVIN

Moj osobni rat najmoćnije oružje je istina

KONCERT U ZAGREBAČKOJ KATEDRALI PODSJETIO NA ZABORAVLJENU TRAGEDIJU IZ 1578.

Sjećanje na Gvozdansko