TvObzor
VELJAČA U EMISIJI HRT-A “KOKTEL-BAR”

Stižu Vanna, Hladno pivo i Plavi orkestar
Objavljeno 2. veljače, 2018.

Glazbena emisija “Koktel-bar” urednice i voditeljice Uršule Tolj prikazuje se utorkom na Drugom programu HRT-a s početkom u 20.05 sati, a prvi su gosti u veljači Plavi orkestar. “Prije velikog koncerta u zagrebačkoj Areni samo u 'Koktel-baru' 6. veljače poslušajte Plavi orkestar uživo! Sjaj tog benda koji je zasjao u osamdesetima još ne blijedi, jer se osim starih obožavatelja uvijek rađaju i oni novi”, poziva urednica Uršula Tolj.

U prvoj emisiji u veljači vidjet ćemo i Lošu i dečke koji na aktualnoj turneji “Everblue tour” snimaju svoj prvi album uživo, a na kojem će se naći i dvije nove pjesme čiji tekst potpisuje Momčilo Bajagić Bajaga. Smijat ćemo se ponovno uz glumca Hrvoja Kečkeša u rubrici “Snimam ti pismo, stari prijatelju moj” i informirati u “Koktelu vijesti”.

Sljedeća emisija “Koktel-bara” 13. veljače zagrijava atmosferu uoči dvodnevnog koncerta u Zagrebu kojima Hladno pivo počinje koncertnu proslavu svojih prvih 30 godina rada.

- Dečki će zasvirati, otkrit će nam sve što pripremaju za te obljetničke nastupe, ali se i prisjetiti najzabavnijih trenutaka svoje respektabilne karijere. U svoja prva tri desetljeća, sastav iz zagrebačkih Gajnica uspio je progurati punk rock na vrhove top lista, ali i iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije. Nešto drugo o bendu doznat ćemo unutar istoimenoga priloga - najavljuje Uršula Tolj.

Jedna od najboljih hrvatskih pjevačica zapjevat će u Koktel-baru 20. veljače. Vanna će predstaviti svoje nove pjesme te najaviti skorašnji koncert u dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu pod nazivom “Najbolje od nas”. Taj koncert priprema zajedno sa svojim kolegom Jacquesom. U emisiji ćemo čuti pjesmu “Tragom tvojih tragova” koju izvodi s mladom Zsa Zsom.

Urednica je i voditeljica emisije Uršula Tolj, redateljice Anamarija Corazza i Vesna Luković Žarn, a scenarist Milan Peh. Osim na Drugom programu utorkom s početkom u 20.05, emisija “Koktel-bar” dostupna je i putem mobilnih uređaja, tableta i računala s pomoću multimedijske usluge HRTi.(A.A.)