Osijek
UPRAVLJANJE OKOLIŠEM

Certifikat i za osječku TE-TO
Objavljeno 1. veljače, 2018.

Iz središta Hrvatske elektroprivrede priopćili su kako je realizirana dodjela certifikata HEP - Proizvodnji za uvedeni integrirani sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001:2015 te za sustav upravljanja kvalitetom prema ISO 9001:2015, koji su potvrđeni od certifikacijske kuće TÜV Croatia.

HEP - Proizvodnja objedinila je sve sustave upravljanja okolišem i kvalitetom u svim svojim proizvodnim pogonima te je uveden i potvrđen jedinstven sustav na razini cijele Proizvodnje, uključujući, među ostalima, i Termoelektranu-toplanu Osijek.

Prednosti uspostave sustava prema ISO normama prepoznate su u Hrvatskoj elektroprivredi još 2002., kada su počele aktivnosti uvođenja sustava upravljanja okolišem u Termoelektranu-toplanu Zagreb, koja je 2005. postala i prvi pogon u HEP grupi koji je ishodio certifikat za sustav upravljanja okolišem prema normi ISO 14001.

S ukupno 35 certificiranih sastavnica HEP - Proizvodnja postala je najveći sustav upravljanja okolišem i kvalitetom potvrđen od TÜV Croatije. D.Ku.

Možda ste propustili...

DRUGI FESTIVAL CVIJEĆA

Bogat i šaren dvodnevni program

U DALJU ODRŽAN SUSRET VIŠE OD 250 UČENIKA IZ SLAVONIJE I BARANJE, MAKEDONIJE I SLOVENIJE

Poznavanje različitih kultura pokazali u interaktivnom kvizu Kahoot

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

UREĐENJE NAJPOPULARNIJEG KUPALIŠTA

Kopika se otvara na kraju školske godine

2

TKO SU NOVI NAJMOPRIMCI U DRŽAVNIM LOKALIMA

U gradskom središtu knjižara Znanje, VIP i ekopovrćarnica

3

OGRADA, ISCRTAVANJE I OPREMANJE

Radovi na igralištu OŠ Franje
Krežme u punom jeku

oglas