Tehno
NA VIP WEBSHOPU

Uz predbilježbe za LG V30 i vrijedni pokloni za korisnike
Objavljeno 26. siječnja, 2018.

Uređaj je u Vipnetu dostupan u mobilnim tarifama S+, M i L tarifama koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Primjerice, u tarifi Mobilna L LG V30 dostupan je za 9 kuna odmah i 170 kuna mjesečne rate za uređaj. Uređaj će biti dostupan u Vip shopovima od 5. veljače.

LG V30 donosi brojne inovacije - prvu leću kamere s otvorom blende F1.6, prvu leću Crystal Clear, prvi OLED FullVision zaslon, način rada Cine Video za snimanje videa sličan filmovima, premium zvuk uz napredni Hi-Fi Quad DAC konverter te B&O PLAY podešavanje zvuka.

V30 ima OLED FullVision zaslon u kućištu koje je iznenađujuće kompaktno, tanko i lagano. Čak i uz veliki 6-inčni zaslon omjera stranica 18:9, V30 je debljine samo 7,3 mm i težine od 158 g, što ga čini najlakšim među pametnim telefonima u kategoriji od 6 inča i više. Kaljeno staklo Gorilla Glass 5 koje prekriva prednji i stražnji dio zakrivljeno je sve do ruba, što rezultira elegantnim izgledom i dojmom.

LG V30 donosi snažne videomogućnosti koje ga čine predvodnikom u eri snimanja pametnim telefonima. Glavna kamera ima otvor blende F1.6 koji propušta više svjetlosti za svjetlije, dinamičnije snimke, a tu je i staklena leća Crystal Clear, koja osigurava točnije boje i čišću sliku nego plastične leće. Druga leća u dvostrukoj kameri je širokokutna od 13 MP.

LG-jev novi način rada Cine Video omogućava snimanje videozapisa poput profesionalaca zahvaljujući značajkama Cine Effect i Point Zoom. Korisnici sada samo s pomoću pametnog telefona mogu snimati visokokvalitetne videozapise poboljšane kinematskim nijansama različitih filmskih žanrova. Dok uobičajene kamere omogućuju zumiranje središta kadra, uz Point Zoom korisnici mogu zumirati bilo koji predmet s pomoću tzv. Zoom Slidera, bez obzira na položaj u kadru. Cine Effect pruža paletu od 15 unaprijed postavljenih efekata kako bi videozapisima pružio jedinstven filmski izgled, od romantične komedije i ljetnog blockbustera do misterija, trilera i klasičnog filma. LG je opremio V30 sustavom Hi-Fi Quad DAC, a zvuk su mu podesili audioinženjeri iz svjetski poznatog audiobranda B&O PLAY.

LG u V30 koristi napredni sustav za brzo raspršivanje topline, a tu je i standard IP68 koji osigurava otpornost na vodu i prašinu. Telefon je savršeno zabrtvljen i može se uranjati u vodu do 1,5 metara do 30 minuta bez ikakvog utjecaja na funkciju uređaja.M.R.