Novosti
SUĐENJE U BEOGRADU

Splitski se huligani nagodili s tužiteljem
Objavljeno 23. siječnja, 2018.

Pet Splićana osumnjičenih za nerede i tučnjavu tijekom nogometne utakmice Partizan - Crvena zvezda u Beogradu priznali su krivnju i nagodili se s tužiteljstvom za zatvorske kazne, u trajanju od četiri do šest mjeseci, objavili su u utorak beogradski mediji.

U tijeku su pregovori i sa šestim sudionikom tučnjave, koji još nije postigao sporazum s Višim tužiteljstvom u Beogradu, navodi portal beogradskog lista Blic. Zatvorsku kaznu svi okrivljenici izdržavat će u Srbiji, a potom svakog od njih pojedinačno čeka zabrana ulaska u Srbiju u sljedećih pet godina. Sporazum s tužiteljstvom nije potpisao još samo Damir Tovarović, a pregovori s njim su u tijeku.

“To je najbrži i najjeftiniji način okončanja kaznenog postupka”, izjavio je za Blic odvjetnik Đorđe Kalanj, koji zastupa tri od šest optuženika. Zbog nereda na utakmici Partizan - Crvena zvezda 13. prosinca i tučnjave u kojoj je ozlijeđeno najmanje 20 osoba uhićeno je 26 izgrednika, među kojima i šest državljana Hrvatske, a osumnjičeni su i pritvoreni zbog nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.

Uhićeni su Ivan Mišković, Stjepan Mihovilović, Hrvoje Baković, Jakov Podrug, Ante Firić i Damir Tovarović, a beogradski su mediji tad objavili da je šest Splićana bilo plaćeno za sudjelovanje u neredima. H

Možda ste propustili...

"SKANDAL KOJI DO SADA NIJE VIĐEN U KAMPANJI"

Anušić: Milanović stalno kršio Ustav

KAŽNJAVANJE UPORNIH PROMETNIH PREKRŠITELJA

Policija oduzela 1148 vozila

Najčitanije iz rubrike