Sport
CIBALIA U MEDULINU

Poraz od “lokosa”, na probu stigao Mamić
Objavljeno 23. siječnja, 2018.

Nogometaši Cibalije u Medulinu odrađuju drugu fazu priprema u sklopu kojih će odigrati najmanje četiri pripremne utakmice. Već jučer su odigrali prvi susret, i to sa šestoplasiranom momčadi Hrvatski telekom Prve lige Lokomotivom iz Zagreba. U prvom pripremnom susretu upisan je poraz (3:1), premda su Vinkovčani bili ravnopravan takmac što sam rezultat baš i ne sugerira. Imali su Vinkovčani dosta prilika za pogodak, ali Muženjak, Dabro, Ikić, Rubić i Plum nisu iskazali preciznost u tim dobrim situacijama. Poraz na startu turnira Arena cup ne zabrinjava previše stožer Cibalije, jer se radi o pripremnom razdoblju u kojem je naglasak na nečemu drugom, a ne na rezultatu što nam je potvrdio i sportski direktor kluba Vladimir Balić, koji nam je prenio dojmove s ovog susreta u Medulinu:

- Rezultat je takav kakav je, što nas ne zabrinjava jer nama je u prvom planu kvalitetna priprema za nastavk sezone, a uz to još uvijek nismo zaokružili igrački kadar za nastavak sezone. Osobno mogu reći da sam zadovoljan prikazanim bez obzira na poraz. Pogotke smo primili iz prekida ili našom pogreškom, što se u razdoblju koje je pred nama može ispraviti. Dojmili su me se neki igrači, ponajprije Tomašević na lijevom boku, koji je odlično surađivao s Mlakićem na toj strani, odlično su se dopunjavali. Tomašević je posalo nekoliko vrlo upotrebljivih lopti pred vrata Lokomotive. Isto tako i mladi Križanović je skrenuo pozornost na sebe. To su dobre stvari iz te utakmice.

Inače, stigao je prvi od najavljenih nekoliko igrača, koji bi trebali doći na probu u vrijeme druge faze priprema u Medulinu. Riječ je o Ivanu Mamiću rođenom u Livnu 1990. godine (27 godina), koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri promijenio deset klubova, a u nekima je igrao i dva puta. Počeo je u Troglavu iz Livna da bi svoj nogometni put nastavio preko Hajduka, Šibenika, Kaštel Gomilice, Solina, Slavija iz Sarajeva, Zrinjski Mostar, Branitelj Mostar, Tus Koblenz (Njemačka). Posljednji klub u kojem je igrao bio je NK Vitez iz Bosne i Hercegovine. Radi se o igraču koji igra na poziciji desnog bočnom i ako se nametne stručnom stožeru, mogao bi biti alternativa Marku Karamarku.A .Grgić

CIBALIA                             1  (0)
LOKOMOTIVA                  3  (2)

MEDULIN – Nogometni tereni u Medulinu. Gledatelja 50. Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar). Pomoćnici: Tomislav Mijoković (Sisak) i Anton Mijandrušić (Pula).

Strijelci: 0:1 Kolinger (25), 0:2 Krstanović (35), 1:2 Mlakić (63), 1:3 Krajnović (66).

CIBALIA: Brkić, Rubić, Ikić, Peričić, Karamarko, Muženjak, Plum, Vitaić, Kordić, Galić, Dabro. Još su igrali: Šubarić, Soldo, Zgrablić, Oršolić, Mlakić, Križanović, Tomašević, Filipović, Mamić, Marić, Mrdeša.

LOKOMOTIVA: Šemper, Musa, Ivanušec, Knezović, Radonjić, Majer, Barić, Kolinger, Šunjić, Majstorović, Krstanović. Još su igrali: Hendija, Detković, Antunović, Valentić, Chago, Kastrati, Ivkić, Burić, Olujić, Krajnović, Havojić.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike