Sport
CIBALIA SE SPREMA ZA MEDULIN

Marko Pervan na izlaznim vratima
Objavljeno 20. siječnja, 2018.

Prije polaska u Istru na drugu fazu priprema nogometaši Cibalije danas imaju slobodan dan, a sutra (nedjelja, 8 sati) putuju u Medulin, u kojem će ostati deset dana. Treninge na stadionu Cibalije pozorno je pratio sportski direktor kluba Vladimir Balić, kojeg smo upitali za dojmove o prvom dijelu priprema.

- Trenutno nemamo nikakvih problema, igrači odlično podnose napore i odrađuju sve što su treneri zacrtali, uglavnom smo svi jako zadovoljni radom cijele momčadi na treninzima. Jedini problem nam malo stvara vrijeme i ove kiše, koje su natopile terene pa su otežani uvjeti za rad. Nakon odlaska nekih igrača popunili smo momčad novima. Vjerojatno ćemo dopuniti kadar još jednim ili eventualno dvama igračima na pozicijama na kojima smo procijenili da su nam malo tanje. Vjerujemo u ove igrače koji su odradili jesenski dio sezone, već su šest mjeseci zajedno i očekujem još bolja izdanja u nastavku sezone.

Još tijekom jesenskog dijela sezone bilo je govora kako se za usluge veznog igrača Cibalije Marka Pervana zanima dosta klubova, kako domaćih tako i onih inozemnih. Budući da je Pervan počeo pripreme s Cibalijom, pitali smo sportskog direktora ima li kakvih promjena kada je u pitanju Pervan.

- Što se njega tiče, klub je donio konačan stav koji ćemo pokušati provesti. Naime, pokušat ćemo ga prodati i time osigurati dodatnu financijsku stabilnost kluba. Nadam se da ćemo tijekom ovog prijelaznog roka to uspjeti, ako ne, onda ćemo mu ponuditi produženje ugovora i, ako ga prihvati, nastaviti suradnju na obostrano zadovoljstvo.

U zimskoj stanci iz Cibalije je otišao i trener vratara Ivan Petrović, koji je odradio s vratarima jesenski dio sezone. Budući da su pripreme počele po zacrtanom planu, promptno je reagiralo i vodstvo Cibalije, pa je odmah dovelo zamjenu, tako da vratari mogu nesmetano odrađivati svoj dio na pripremama kako bi spremni dočekali proljetni dio sezone.

- Nakon Petrovićeva odlaska morali smo odmah riješiti pitanje trenera vratara, jer je jako važno da vratari ne zaostaju u radu. Na prazno mjesto trenera vratara doveli smo Ivicu Miše, brata puno poznatijeg i slavnijeg Ante Miše. Zanimljivo je da je on bio trener vratara u Vukovaru 91., kada sam ja tamo bio vratar, i mene je trenirao, pa mogu reći iz prve ruke da smo doveli stručnu osobu za rad s vratarima - zaključio je Vladimir Balić, sportski direktor Cibalije.A. Grgić

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana