Sport
PRVA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA

Uzeti pun plijen u domaćem programu
Objavljeno 20. siječnja, 2018.

Drugi vikend zaredom na kuglani Pampas nas čeka dvostruki prvoligaški program (11. kolo), a na svojim stazama ponovno igraju kuglačice Osijeka '97, odnosno kuglači Osijeka.

Kuglačice s Drave dosada su ostvarile jednu pobjedu, na drugu čekaju od 21. listopada, a “suša” traje već pet utakmica. Prije tjedan dana, na otvaranju drugog dijela prvenstva namučile su favoriziranu Istru, a ako se ponovi dobro izdanje, tada ni pozitivan ishod protiv Podravke nije nemoguć. Koprivničanke imaju na kontu šest bodova više, ali ova dva koja su u igri u subotu od 13.30 sati, itekako bi puno značila Osječankama u borbi za ostanak. Ostali parovi 11. kola su: Admiral (Zagreb) - ENDI Tekstilac (Zagreb), Rijeka - Vrbovsko, Split - Mlaka (Rijeka) i Istra (Poreč) - Zagreb.

Kuglači Osijeka u godinu su krenuli pobjedom protiv Bjelovara, isto se očekuje i kontra pretposljednje Novske (16 sati). Poželjno bi bilo i da neki igrači ne repriziraju loše brojke s prethodnog izdanja. Na drugo uzastopno gostovanje putuje Kandit (Osijek), a kod zagrebačke Grmoščice nije lako ostati neporažen. Još igraju: Bjelovar - Zaprešić, Velebit (Otočac) - Mertojak (Split) i Rijeka - Poštar (Split).

U 13. kolu Prve B lige “Sjever” kuglača dva su međusobna dvoboja klubova iz Regije Istok. Fortuna (Đakovo) protiv Šećerane Viro i Pakrac - Željezničar (Osijek). Đurđenovac gostuje kod vodećeg Medveščaka 1958 (Zagreb), a preostali parovi: Radnik (V. Gorica) - Sirela (Bjelovar), Željezničar (Čakovec) - Lepoglava i Zabok - Obrtnik Torbar (Zagreb).

U akciju se vraćaju i kuglačlice Druge lige “Istok”, a u 11. kolu igraju Obrtnik (N. Gradiška) - Pitomača i Obrtnik (Sl. Brod) - Sloboda Tvin (Virovitica). Unaprijed će dvoboj 10. kola Četvrte lige Zone Požega odraditi Zanatlija (Sl. Brod) - Nove nade (Požega). U nedjelju su Otočac i Ogulin domaćini juniorskog parovnog PH. N. Benčina

Možda ste propustili...

MALA ODBOJKA NA REGIONALNOJ RAZINI

Rivalima motiv za dalje, Mursi primat

BICIKLISTIČKA UTRKA U BARANJI

Utrka na Banovu Brdu teška i zanimljiva

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

MARIO MUŠANIĆ, POJEDINAČNI KUGLAČKI DRŽAVNI PRVAK

Nakon pet naslova prvaka u neparnoj, ovaj šesti prvi put došao u parnoj godini