Osijek
U ORGANIZACIJI GRADA, TZ-A I TVRTKI

Gamoš: Vidimo se na
Sajmu antikviteta već
u subotu, 3. veljače
Objavljeno 19. siječnja, 2018.

Vezani članci

TEŠKA ODLUKA GLASA SLAVONIJE:

Nema više Sajma antikviteta u Tvrđi!

Nakon što je Glas Slavonije objavio kako zbog financijske neisplativosti više ne može samostalno organizirati Osječki sajam antikviteta, gradska je uprava promptno odreagirala. Kako nam je potvrdila zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš, Sajam će se u organizaciji Grada i partnera održati u redovitom terminu u veljači.

- Sajam antikviteta već niz godina predstavlja sjajnu manifestaciju koja je postala dijelom samog identiteta našeg grada Osijeka, koji na poseban način čuva tradicijske vrijednosti, istovremeno njegujući moderan i urbani štih. Kvalitetna suradnja između organizatora Glasa Slavonije d.d. i partnera, osječke Turističke zajednice, uz pokroviteljstvo Grada Osijeka, bila je pravi pokazatelj uspješne sinergije koja je iznjedrila ovako uspješan projekt, zbog čega je prava šteta što su otegotne okolnosti dovele do završetka organizacije samog Sajma antikviteta u ovakvom obliku - kaže Gamoš.

Budući da događaj na sebe veže ono što je najvažnije, emocije sugrađana, rekla je u nastavku Gamoš, Grad Osijek nikako neće dopustiti njegovo gašenje, nego će nastaviti s organizacijom uz suradnju s Turističkom zajednicom, kao i gradskim tvrtkama koje će, smatra, znati iskoristiti postojeće iskustvo i tako pridonijeti zadržavanju visoke kvalitete događaja na koju su posjetitelji naviknuli.

- Sajam antikviteta ide dalje i radujem se susresti brojne posjetitelje koji će s jednakom znatiželjom pohoditi osječku Tvrđu već prve subote dolazeće nam veljače. Ovaj istinski brend koji je svojim pojavljivanjem značajno obogatio turističku ponudu Osijeka, zaista je jedan od najboljih primjera koliko kvalitetan sadržaj znači za razvoj grada, ali i kompletne regije. Novost je da će cijena najma štanda biti snižena za 50 posto, što znači da će iznositi 50 kuna, a bit će i više sadržaja. Stoga, veselimo se zajedno i vidimo se ponovno na istom mjestu u već poznato vrijeme! - poziva zamjenica gradonačelnika. A. Andrejek

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana