Mozaik
MLADI GLAZBENIK SNIMIO NOVI SPOT

David Temelkov u lijepoj Veneciji pjeva “Ljubavi”
Objavljeno 20. siječnja, 2018.

David Temelkov, poznati mladi pjevač, darovao je svoje srce atraktivnoj brineti. Ulice i kanali grada ljubavi Venecije proteklih su dana svjedočili strastvenim zagrljajima i nježnostima Davida i atraktivne mlade dame Sare Spinčić. Strasti su navodno planule na snimanju videospota za Davidovu novu pjesmu “Ljubavi”, u kojoj Sara ima glavnu ulogu. Novom paru nisu smetali pogledi prolaznika i turista dok su razmjenjivali nježnosti šetajući poznatim Trgom svetog Marka ili ploveći gondolama venecijskim kanalima. Sve napisano osmišljeno je kao dio glazbene priče za spomenutu skladbu, koja dolazi iz radionice višestruko nagrađivanog autora Miroslava Rusa, koji tim projektom stavlja svoj prepoznatljivi rukopis i pečat na cjelokupnu regionalnu glazbenu scenu.

- Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Radi se o mladom dečku koji je došao iz Makedonije i postao naš sugrađanin u Zagrebu, što mi je jako drago, jer je riječ o izuzetnom talentu, koji me na neki način vratio u kompozitorske vode. Pjesma najavljuje, mogu skromno reći, jedan pravi album koji smo spremili. David je izuzetno talentiran, glazbeno obrazovan, nosi temperament i način pjevanja koji njeguju pjevači s tog područja, a koji po mnogo čemu nadilaze te neke okvire u koje smo jako često zatvoreni, možda i previše - ističe Rus.

 

 

 

- Velika čast i zadovoljstvo je raditi s čovjekom poput njega. Sama skladba bilo je neočekivano iznenađenje, koje je Rus podijelio sa mnom preko telefona u vrijeme mog boravka u Makedoniji. U cijelu priču, kao i u samu pjesmu, zaljubio sam se otprve, a tekst sam zapamtio nakon jednog slušanja. Stvarajući je, puno smo razmišljali kako bi to sve na kraju trebalo zvučati. Sam prijedlog za snimanje spota u Veneciji dao je Rus, a ovako lijepa pjesma zaslužuje odličan spot snimljen u predivnom gradu. Potrudili smo se dati vam najbolje od sebe, a na vama je da prosudite jesmo li uspjeli u tome - rekao je David Temelkov. A. Andrejek

Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

Najčitanije iz rubrike