Mozaik
OSJEČKA MODNA KUĆA LUKABU

Nova kolekcija vjenčanica
Objavljeno 20. siječnja, 2018.

Početkom godine nova kolekcija Lukabu vjenčanica ugledala je svjetlo dana. Modeli su predstavljeni u lookbooku, koji je nastao u suradnji s poznatom osječkom fotografkinjom Joannom Paciorek, a u kojem je zaštitno lice Martina Cegledi.

Kolekciju obilježava fluidnost i lakoća vjenčanica, po čemu je osječki modni brend i poznat. Naglasak je stavljen na lakoću kretanja, lepršavost i prozračnost. Dizajnerica Marina Jerant inspiraciju za svoje kreacije crpi iz životnih faza pa tako sve nove vjenčanice povezuje cvjetanje, romantika i nježnost.

- Na novim modelima vjenčanica poigrava se 3-D čipkom i cvijećem te podlogama boje kože, koje kreacijama daju dovoljnu dozu seksepila i glamura. Lukabu mladenka želi istaknuti linije svoga tijela, boju svoje kože i naglasiti svoje omiljene karakteristike vjenčanicom koja će joj, napravljena po njezinoj mjeri, omogućiti slobodu, disanje, da s osmijehom i samopouzdanjem piše prve stranice svoje bajke - ističu u osječkoj modnoj kući. Više informacija o ovim vjenčanicama može se potražiti na službenoj stranici Lukabua te na njegovoj Facebook stranici. T.Levak

Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

FILM U HRVATSKA KINA DOLAZI 25. SRPNJA

Kad je Deadpool sreo Wolverinea

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike