Tehno
AOC

Udružuje se s G2 Esports
Objavljeno 19. siječnja, 2018.

Specijalist za monitore AOC službeno je predstavio svoj globalni esport sponzorski program udružujući se s G2 Esports, jednom od najmoćnijih i najuspješnijih eSports organizacija na svijetu.

G2 Esports osnovan je 2013. od strane poznatog profesionalnog igrača Carlosa “Ocelote” Rodrigueza te se ova esport organizacija od tada brzo etablirala u europskim krugovima te na različitim međunarodnim esport događanjima, s impresivnim rezultatima i s trenutno 79 osvojenih naslova.

G2 Esports danas je jedna od najpopularnijih esport organizacija na svijetu i cijenjena je ne samo zbog uspjeha na međunarodnim turnirima i ligama već i zbog uzastopnog sastavljanja talenata svjetske klase u svakom od svojih područja, bilo da se radi o League of Legends, CS: GO, Hearthstone, PUBG ili Rocket League.

Tijekom 2017. godine G2-ova League of Legends momčad zauzela je prvo mjesto na Europskom prvenstvu (EU LCS) u proljeće i ljeto, a drugo mjesto na prestižnom Mid-Season Invitational turniru (MSI). U sklopu sponzorskog ugovora AOC će opremati G2 objekte za treniranje najsuvremenijim igraćim modelom AG251FZ koji ima nevjerojatno visoku stopu osvježavanja od 240 hertza i 1 ms ulaznog kašnjenja.

“Oči treniranih pilota mogu percipirati slike brzinom od približno 200 sličica u sekundi. Nedavne studije pokazale su da esport stručnjaci mogu postići jednake vrijednosti tijekom intenzivnih utakmica. Kao rezultat toga, omogućujemo G2 Esports organizaciji samo najbrže panele koje tržište nudi osnažujući ih tako da ostvare svoj puni potencijal”, za kraj je rekao Stefan Sommer.M.R.

Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike