Sport
IZ REDOVA MALONOGOMETAŠA OSIJEK KELMEA

Smoje i Pandurević s Hrvatskom u Mađarskoj
Objavljeno 17. siječnja, 2018.

Iako se sezona u Prvoj HMNL nastavlja tek sredinom veljače (zbog Eura u Sloveniji na koji se Hrvatska nije plasirala nap.a.), pripreme Osijek Kelmea već traju. Istina, ne radi se punim intenzitetom, nego trener Marin Smoje uglavnom odrađuje individualne treninge s igračima, a u punom pogonu bit će otprilike za dva tjedna.

- Radimo, ali laganim intenzitetom. Osim toga, tragamo i za igračkim pojačanjima. Imamo neke ideje i želje, u pregovorima smo s nekim igračima, pa ćemo vidjeti kako će se sve to skupa završiti. Pojačati se moramo i učinit ćemo sve da to ove zime i učinimo - kaže Marin Smoje, trener malonogometaša Osijek Kelmea.

Jedno potencijalno pojačanje Osječanima je izmigoljilo. Zvonimir Horvat vratio se iz Njemačke, ali će proljeće odraditi u Vrgorcu koji mu je ponudio bolje uvjete od Osijek Kelmea. Ostaje pitanje hoće li se u Osijek vratiti Dražen Ćavar koji se razišao s Brodom 035, a Smoje je još jesenas imao popis nekih mlađih igrača iz osječkog okruženja koje je želio vidjeti u svojoj svlačionici.

Inače, Smoje i Andrej Pandurević opet će sudjelovati u reprezentativnoj akciji. Hrvatsku očekuje nastup na “turniru očajnika”, kako ga u šali nazivaju u Mađarskoj. Naime, na njemu će nastupiti Mađarska, Hrvatska, Slovačka i Češka reprezentacija, odnosno one koje su ostale bez plasmana na Euro, a ne tako davno bile su gotovo redoviti sudionici kontinentalne smotre. Taj turnir održat će se od 20. do 25. siječnja, u Debrecenu. D.Kl.

Možda ste propustili...

SUSRET OSMINE FINALA KUPA ŽNS-A OSJEČKO-BARANJSKOG

Donjomiholjčani zaustavili NAŠK

Najčitanije iz rubrike