Osijek
SRCE GRADA OSIJEKA

Aukcija slika do 19. siječnja
Objavljeno 17. siječnja, 2018.

Zaklada Srce grada Osijeka osnovana je sa svrhom pomoći obiteljima slabijeg imovinskog stanja i djeci iz tih obitelji, djeci samohranih roditelja, kao i djeci bez roditelja ili roditeljske skrbi. Zaklada, uz potporu Grada Osijeka, organizira Tihu aukciju kojom se prikupljaju sredstva namijenjena stipendiranju mladih Osječana koji žele nastaviti visoko obrazovanje, no za to nemaju financijskih mogućnosti.

S ciljem podupiranja rada Zaklade, Likovna udruga LIKAR donirala je 21 sliku, čiji će prihod od aukcijske prodaje biti namijenjen u svrhu programa stipendiranja koji Zaklada provodi. Riječ je o iznimno kvalitetnim radovima čija će prodaja uvelike pridonijeti ostvarivanju potpora najpotrebitijima.

Zainteresirani mogu pogledati slike koje su izložene od 16. do 19. siječnja u Muzeju okusa. Oni koji se žele uključiti u aukciju trebaju se javiti upravitelju Zaklade Srce grada Osijeka, Romanu Kristiću kako bi istaknuli svoju ponudu, na adresu Ulica Ruđera Boškovića 1, i to do petka (19. siječnja) do 15 sati. Mr.M.

Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike