Osijek
NATJEČAJ OPĆINE ČEPIN

Za udruge u 2018. godini 1,285 mil. kuna
Objavljeno 16. siječnja, 2018.

Odlične vijesti za društveni život na području Čepina, Čepinskih Martinaca, Čokadinaca, Ovčare, Beketinaca i Livane stižu iz općinske uprave. I ove godine brojne udruge mogu se natjecati za realizaciju svojih programa i aktivnosti jer je, kaže načelnik Dražen Tonkovac, raspisan natječaj za financiranje programa i projekata udruga i za tu namjenu osigurano je u proračunu pozamašnih 1.285.000 kuna.

Tonkovac poziva udruge da se prijave za financijsku podršku projektima i programima koji pridonose razvoju kapaciteta udruga za opće dobro u zajednici. Mogu se prijaviti prioritetna područja kulture, tehničke kulture, sporta, socijalne skrbi i usluga, razvoja gospodarstva vezano uz ribarstvo, lovstvo, konjogojstvo i slično, iz područja djelovanja braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata, rada s invalidima, te djecom i mladima, osobama treće životne dobi, odgoja i obrazovanja, iz područja zaštite okoliša i prirode, prava potrošača, civilne zaštite, iz područja građanskih inicijativa, okupljanja i zaštite žena, ljudskih prava i sloboda. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 1000 kuna, a najveći iznos po pojedinom projektu je 500.000 kuna.

Rok za podnošenje prijedloga projekata i programa je 12. veljače 2018.

Prijedlozi projekata i programa dostavljaju se isključivo na propisanim obrascima, koji su s uputama za prijavitelje dostupni na mrežnim stranicama Općine www.cepin.hr. Natječajnu dokumentaciju treba poslati preporučeno poštom ili osobno (predaja na urudžbeni zapisnik u pisarnicu Općine Čepin) na adresu: Općina Čepin, K. Zvonimira 105, 31431 Čepin.

- Sva pitanja vezana uz ovaj natječaj mogu se postaviti elektroničkim putem na e-mail opcina@cepin.hr, na telefon 381 166 ili osobno u Općini Čepin - kaže općinski načelnik Dražen Tonkovac. D. Pejić

500

tisuća kuna najveći je iznos po pojedinom projektu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije