Sport
OSIJEK II

Skender u lov na Drugu ligu krenuo s 28 igrača
Objavljeno 16. siječnja, 2018.

Pripreme za proljetni dio sezone u Trećoj HNL “Istok” počeo je Osijek II. Prozivci se odazvalo 28 igrača, ali taj će broj s vremenom sigurno okopniti s obzirom na to da su se na prvom okupljanju pojavili i povratnici s posudbi, prvotimac Nikola Matas, koji je u potrazi za novim klubom, te tri igrača koja su još na probi i pokušat će se nametnuti treneru Dini Sknederu kroz pripremno razdoblje.

U toj je brojci i pet novih igrača koji bi trebali pomoći Osječanima u lovu na plasman koji će im omogućiti plasman u drugoligaški stupanj natjecanja.

- Jesenas smo se odlučili priliku dati mlađim igračima. Nije to bilo loše, ali u proljeće želimo novi iskorak. Ne krijemo kako nam je želja ući u otvorenu borbu za plasman u Drugu ligu. Zbog toga smo doveli pet novih igrača, a još je nekolicina na probi, pa očekujem kako ćemo u nastavku sezone biti jači u odnosu prema jeseni. Pripreme ćemo provesti u Osijeku, gdje ćemo raditi prva tri tjedna, a 5. veljače odlazimo u Umag, u kojem ćemo raditi do 18. veljače - iznio je planove Dino Skender, trener Osijeka II. D.Kl.

IGRAČKI KADAR

Na prozivci Osijeka II bilo je 28 igrača. Od starosjedilaca su bili: Barešić, Pavičić, Marin, Nikolić, Soldić, Ivić, Lišnić, Čikvar, Magdić, Mišković, Rajić, Durdov i Ikić. Skenderu su se odazvali i povratnici s posudbi: Ćosić, Filipović, Štrkalj, Pongračić, Klepač, i Ždinjak. Nova lica u svlačionici su: Nikola Šalinović (Croatia Zmijavci), Marin Pilj (Novigrad), Nicholas Rafael Llanos (Split), Dragan Juranović (Dubrava), Rok Kidrič (Ankaran, Slovenija), a kroz pripremno razdoblje pokušat će se nametnuti Matija Orbanić (Istra 1961), Matej Hudeček (Dinamo II) i Oliver Stoimenovski (Qarabag U-19, Azerbajdžan) koji su na probi. Inače, prozivci se odazvao i prvotimac Nikola Matas koji je u potrazi za novim klubom.

Možda ste propustili...

EUROPSKO PRVENSTVO U BOKSU

Veočić je krenuo pobjedom od 5:0

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike