Osijek
GO HSS-A O UVJETIMA ŽIVOTA U STADIONSKOM NASELJU:

I dalje hodamo po kaljuži
Objavljeno 16. siječnja, 2018.

Petnaestak učenika iz južnog dijela Stadionskog naselja, osnovaca iz OŠ Augusta Šenoa, za odlazak u školu koristi školski prijevoz. No da bi stigli do mjesta okupljanja, moraju proći kroz blatnu kaljužu. Iako se taj dio vodi kao gradilište na kojemu je investitor Grad Osijek ugovorio gradnju ceste, ondje se od listopada (kada su radovi nominalno počeli) gotovo ništa ne radi, upozorili su na to članovi Gradskog odbora Hrvatske seljačke stranke.

Njihov član Ivan Zrno održao je jučer konferenciju za novinare simbolično nazvanu “U gumenim čizmama kroz blato u školu”, a na mjestu gdje je prije bilo autobusno stajalište, koje je zbog započetih radova izmješteno na otvorenu cestu Vinkovci - Osijek (kod odlagališta Lončarica).

- Vremenski uvjeti ne mogu biti izgovor jer su u međuvremenu sagrađeni kružni tokovi, a mi u Stadionskom naselju smo i dalje kaljuža uz moderne prometnice za koje je sam gradonačelnik Vrkić rekao kako su dostojne velegrada - upozorio je Zrno i javno uputio pitanje kada počinje gradnja ceste u južnom dijelu Stadionskog naselja. D.Ku.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike