Mozaik
S ALBUMA “NO PROBLEMO”

Sassja objavila novi singl i spot “S njom”
Objavljeno 16. siječnja, 2018.

S nedavno izašlog albuma “No problemo” Sassja je skinula još jedan singl. Radi se o pjesmi “S njom” za koju je, kao i uvijek, sama pisala tekst. Suradnju s Elementalom Sassja je nastavila i u ovoj pjesmi pa je glazbu i aranžman radio Ante Zvonimir Stamać, a Erol Zejnilović je u pjesmi odsvirao gitare. Na prekrasnoj lokaciji Buškog jezera u BiH snimljen je i videospot u režiji Level Medije.

- Na jednom druženju s Elementalom rekla sam Zvonetu da napravi muziku onako kako me on želi čuti, kako me on zamišlja. Upravo to je i napravio jer mi je svojom glazbom pomogao da tekstom izbacim neke misli koje me dugo bole. Tako mi je ova pjesma došla kao neka vrsta terapije i puno mi znači zbog toga. Spot za ovu pjesmu u početku nismo planirali, ali kad sam vidjela predivne predjele Buškog jezera, rekla sam Jasminu da spot obvezno trebamo snimati upravo tamo. Tako je spot nastao na putu za Brač, a pejzaž je baš lijepo sjeo uz ovu pjesmu – rekla je Sassja.

Album "No problemo" koji je pokupio odlične kritike imat ćete prilike uživo čuti 9. ožujka u Vintage Industrial Baru kada je zakazana njegova promocija. Ulaznice su u prodaji od 18. siječnja po cijeni od 40 kuna u pretprodaji, dok će im na dan koncerta cijena iznositi 50 kuna. Moguće ih je kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu. Cijeli Sassjin album “No problemo” slušajte i na Deezeru. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa