Sport
IZBOR U BELOM MANASTIRU

Vidović i Tomašević najbolji sportaši u 2017.
Objavljeno 15. siječnja, 2018.

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Belog Manastira u subotu je u nastavno-sportskoj dvorani održano već tradicionalno proglašenje najboljih i najperspektivnijih sportaša, sportašica i sportskih kolektiva Belog Manastira.

Najperspektivnijim belomanastirskim sportašicama proglašene su Ana Balaban i Nela Vargek (obje GD Beli Manastir) te Aleksandra Dorić i Lana Pavlečić (Aiki Dojo Takeda). Dejan Todorović (NK Šparta) i Darko Tomašević (SU Mars), pak, najperspektivniji su sportaši, a ekipa male i mini odbojke ŽOK-a Baranja proglašena je najperspektivnijim kolektivom. Najbolja sportašica Belog Manastira je gimnastičarka Matea Vidović, članica GD Beli Manastir, osvajačica nekoliko odličja na prošlogodišnjim natjecanjima, te četvrtog mjesta na državnom natjecanju u Nedelišću. Najbolji sportaš Belog Manastira strijelac je iz SU Mars, kategorizirani sportaš HOO-a, Denis Tomašević, također nositelj niza odličja na lanjskim streljačkim natjecanjima. Najboljim sportskim kolektivom za prošlu godinu proglašen je ŠNK Baranja-Belje, čiji su seniori 2017. osvojili KUP Baranje i nakon kvalifikacija izborili plasman u I. županijsku nogometnu ligu.

Plaketama koje je dodijelila Sportska zajednica Osječko-baranjske županije nagrađeni su Nemanja Damjanić, potom Taekwondo klub Kneževi Vinogradi (Karla Marinović i Borna Čikojević), NK Borac (Kneževi Vinogradi) i ženska ekipa ŠRD-a Dravica (Jagodnjak). Pokale i priznanja najsportašima uručili su gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob, njegovi zamjenici Ivana Bandov-Paulić i Goran Hes, donačelnica općine Kneževi Vinogradi Ružica Batori, glavni tajnik ŠZ OBŽ-a Dubravko Ižaković, predsjednik ZSU-a Baranje Ivan Zadravec, tajnik ZSU Zlatko Novak te član IO Igor Ivković. Dodijeljen je i niz plaketa za dugogodišnji rad u sportu, a u ime nagrađenih nazočnima se obratio Marko Posavac. Prigodnim nastupima posjetiteljima su se predstavile polaznice Umjetničke škole Beli Manastir, na čelu s voditeljicom Janett Zoghbi.

Ivica GETTO
Možda ste propustili...

IZBORNICI USTRAJNI U SVOM ZAHTJEVU

Odluka o broju igrača 22. travnja

Najčitanije iz rubrike