Učionica

Održan sedmi tradicionalni humanitarni koncert u organizaciji studenata medicine
Objavljeno 14. siječnja, 2018.

Dana 30. studenoga 2017., sedmu godinu zaredom, udruga studenata medicine CroMSIC Osijek organizirala je tradicionalni predblagdanski humanitarni koncert, ovaj put u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

Koncert je otvoren odličnim nastupom Hrvatskoga pjevačkog društva „Lipa” iz Osijeka, jednoga od najboljih pjevačkih društava u Hrvatskoj, a nastupilo je još mnogo izvođača – glazbena skupina Rocky Bluesboa i Metronom, zbor Medicinskoga fakulteta Osijek te nekoliko pojedinačnih glazbenika. Prikupljeni iznos od donacija studenata, nastavnika, suradnika i osoblja Fakulteta iznosio je 5347 kuna, a cijeli prihod od koncerta doniran je humanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi”, osnovanoj u cilju pomaganja siromašnim i socijalno ugroženim građanima te obiteljima s više djece koji žive u neimaštini. Na kraju je koncerta Štefica Čučak, predsjednica udruge „Rijeka ljubavi”, uručila zahvalnicu organizatorima.

(Lea Atlagić)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: ALICJA AURIGA, DOKTORANDICA S WEST POMERANIAN UNIVERSITY OF TECHNOLOGY IN SZCZECIN (POLJSKA) NA MEĐUNARODNOJ RAZMJENI U OKVIRU ERASMUS+ PROGRAMA NA FAKULTETU AGROBIOTEHNIČKIH ZNANOSTI OSIJEK

Ljudi u Osijeku i na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti uvijek su spremni izići u susret

2

FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA OSIJEK

Studenti atraktivni na tržištu rada najbolji su dokaz kvalitete studija na FERIT-u Osijek

3

VŠMTI

Studirajte na Visokoj školi Virovitica