Sport
JOŠ NEMA POTVRDE OZLJEDE KAPETANA

Traži se zamjena za Duvnjaka
Objavljeno 13. siječnja, 2018.

Dok je dio igrača na Bačvicama ispijao kave, ostatak zajedno sa stručnim stožerom su u Hotelu Park iščekivali vijesti o stanju Domagoja Duvnjaka, koji je pred sam kraj utakmice sa Srbijom napustio teren uz pomoć suigrača zbog ozljede lista. Prve informacije nisu bile obećavajuće, no sve je još uvijek u fazi nagađanja. Stoga je teško bilo nagađati jutro poslije o težini Domagojeve ozljede.
- Domagoj i liječnik reprezentacije su na pregledu. Nadamo se da će se vratiti i tako odagnati strah da neće igrati sljedeće utakmice ili što bi bilo najgore cijelo prvenstvo, pričao je Hrvoje Horvat trener NEXE-a i prvi Červarov pomoćnik.
Stožer ima spremne alternative?
- Svi znamo što je Domagoj, ali imamo varijante. Uigravali smo se. Jedan dio priprema smo odradili smo bez njega tako da neke varijante i kombinacije imamo, samo moramo neke stvari još ponoviti. Nedostatak će se osjetiti, ali svi dečki  koji su tu su spremni.
Tko će zamijeniti Duvnjaka ne bude li mogao?
- Razmišljamo još o zamjenama za Domagoja ne bude li mogao. Vidjet ćemo nakon popodnevnog treninga i kada točno budemo imali informaciju što je s njim, rekao je Horvat. K.Lacković


 

Možda ste propustili...

ATLETSKA DIJAMANTNA LIGA

Sve počinje u Kini

KOHORTA ĆE U SUBOTU PROSLAVITI SVOJ 36. ROĐENDAN

Samo pobjede nam daj, uz tebe smo uvijek znaj

Najčitanije iz rubrike