Sport
KUP HRVATSKE

PPD Zagreb dolazi u Borovo
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

Dan prije početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskom rukometnom savezu odradili su još jedan posao. Izvučeni su parovi osmine finala Kupa Hrvatske, u kojem su Slavonci dobili vrlo zanimljive suparnike. Tako najbolja hrvatska rukometna družina, PPD Zagreb, sljedeći mjesec (7. veljače) stiže u Borovo i ne treba sumnjati da će to na istoku Hrvatske biti pravi praznik rukometa. Lider Druge hrvatske lige “Istok”, naravno, nema nikakvih izgleda protiv jakih “zagrebaša”, ali u Borovu priželjkuju da gosti dođu u što jačem sastavu kako bi tribine mogle uživati. Premijerligaš Spačva Vinkovci gostovat će kod Splita, a momčad NEXE-a dočekuje riječki Zamet, trenutačno devetu momčadi Premijer lige. U bubnju je bio i Osijek, a ždrijeb je odlučio da u dvoranu Zrinjevac početkom veljače stiže Mladi rudar.

Ostali parovi osmine finala (7. veljače): Gorica - Sesvete, Ribola - Kaštela, Bjelovar - Dubrava i Medveščak Zagreb - Varaždin 1930.

Izvučeni su i parovi osmine finala rukometašica, a djevojke će svoje obveze u Kupu odrađivati već krajem mjeseca, 27. i 28. siječnja. Rukometašice Vukovara jedini su predstavnik Slavonije i Baranje, a one će u svojoj dvorani dočekati sastav Splita 2010.

Parovi osmine finala (27./28. siječnja): Trešnjevka - Zamet, Multinorm - Dugo Selo '55, Umag - Podravka Vegeta, Lokomotiva - Ivanić, Sesvete Agroproteinka - Zrinski, Dalmatinka - Koka, Murvica - Bjelovar. I. Liović

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike