Osijek
HUMANITARNA UDRUGA RIJEKA LJUBAVI

Nabavili još 540 “paketa života”
Objavljeno 12. siječnja, 2018.

U Rijeci ljubavi počela je podjela “paketa života” koja će trajati do kraja siječnja. Štefica Čučak, predsjednica te humanitarne udruge, kaže kako su jučer bila izuzetno sretna i velika događanja u Rijeci ljubavi.

- Za sada dijelimo 1000 paketa, a na veliku radost Rijeke ljubavi i naših korisnika zahvaljujući našim humanim donatorima pokrit ćemo i ostalih 540 naših korisnika.

Do kraja mjeseca podijelit ćemo 1540 'paketa života' zahvaljujući donacijama koje svakodnevno dolaze što poštom, što nam naši dragi donatori donose u udrugu, a to nas neizmjerno usrećuje kao i naše obitelji u socijalnoj potrebi. Razumijemo naše korisnike, naš narod se stidi siromaštva, to je najgori oblik nasilja, ali želimo da znaju da će situacija biti bolja. Skladište će biti gotovo i spremno za prihvat robe, dolaze nam bolji i ljepši dani - kaže Čučak.

Ona dodaje kako je osim podjele dodatnih paketa i završetka skladišta dodatna lijepa vijest primitak financijske potpore donatorice Nikoline Kristo u iznosu od 900 eura. “Velika hvala našoj plemenitoj donatorici na suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi jer dobro se dobrim uvijek vraća, a ovaj iznos, kao i svi drugi, bit će utrošen za naše korisnike”, kaže Štefica Čučak. D.P.

Možda ste propustili...

VINOGRADARI SLAVONIJE I BARANJE OBILJEŽAVAJU SVOJ BLAGDAN

Na Vinkovo u Erdut, Dalj i Belje

Najčitanije iz rubrike
oglas