Tehno
CANON PREDSTAVLJA

Novi višefunkcijski pisači imageRUNNER ADVANCE
Objavljeno 11. siječnja, 2018.

Linija imageRUNNER ADVANCE C256/356 temelji se na uspješnim linijama imageRUNNER ADVANCE C255 i imageRUNNER ADVANCE C355, nudeći tvrtkama moderan uređaj vrste “sve u jednom” koji može ispisivati brzinama do 35 stranica u minuti.

Uređaji imaju 10,1-inčne dodirne zaslone u boji koji se lako koriste te su kompaktnih dimenzija kako bi odgovarali cijelom nizu modernih poslovnih okruženja – od korisnika s kućnim uredima preko malih do srednje velikih tvrtki do velikih poduzeća.

Spajajući Canonovu tehnologiju V2 Colour s poboljšanim mogućnostima valjka i novim CS tonerima koji unaprjeđuju trajnost dokumenata i stabilnost boja, linija imageRUNNER ADVANCE C256/356 dosljedno osigurava izvanredne rezultate, čak i tijekom masovnog ispisa. Uz to, korisnici mogu pristupati cijelom nizu naprednih značajki obrade, uključujući funkcije klamanja i uveza, radi stvaranja profesionalnih dokumenata uz istovremenu uštedu vremena.

Zahvaljujući kompatibilnosti s Canonovim softverom uniFLOW i Therefore koji predstavljaju centralizirano rješenje za kontrolu ispisa i skeniranja na cijeloj floti uređaja, svestrana linija imageRUNNER ADVANCE C256/356 može se koristiti za lako upravljanje dokumentima. Produktivnost se može dodatno unaprijediti zahvaljujući funkcionalnosti mobilnog ispisa koja korisnicima omogućuje ispis i skeniranje dok su u pokretu. Pomoću izravne bežične veze korisnici mogu rabiti aplikacije kao što su Canon mobile app, Canon’s PRINT Business, Apple AirPrint i Mopria.M.R.