Mozaik
NOVI DETALJI O TREĆOJ SEZONI

Stephen Dorff pridružuje se seriji “True Detective”
Objavljeno 9. siječnja, 2018.

Stephen Dorff novo je pojačanje glumačkoj ekipi u trećoj sezoni serije “True Detective”. Dosad je bilo poznato da će glavni lik, detektiva Waynea Hayesa, glumiti Meharshala Ali, poznat po ulogama u “House of Cards” i Luke Cage, te po tome što je prošle godine osvojio Oscara za sporednu ulogu u filmu “Moonlight”.¸Dorff će glumiti Rolanda Westa, detektiva iz Arkansasa i Hayesovog partnera. Dorffovom liku Rolandu Westu život je obilježio i izmijenio slučaj brutalnog ubojstva na kojem sa svojim partnerom radi tri desetljeća.

Treća sezona “Pravog detektiva” bavit će se brutalnim ubojstvom na području Ozark planina, a prikazat će događaje kroz tri vremenska razdoblja. Tvorac serije Nic Pizzolatto ponovno je zadužen za scenarij, a prvi put će i režirati u suradnji s redateljem Jeremyjem Saulnierom. Izvršni producenti bit će Cary Fukunaga, koji je osvojio Emmyja za režiju prve sezone, te Woody Harrelson i Matthew McConaughey.

Serija je zamišljena kao antologija sa zasebnim sezonama u kojima ćemo upoznati nove likove i nove slučajeve. No, nakon neuspjeha druge sezone, pojavile su se spekulacije da bi se u trećoj sezoni mogao vratiti Matthew McConaughey u ulozi Rusta Cohlea. Na pitanje o mogućem povratku Rusta u trećoj sezoni, McConaughey je izjavio: “Razgovarao sam s Nicom o tome. Za to bi nam trebao pravi kontekst. Nedostaje mi Rust Cohle. Nedostaje mi gledati ga nedjeljom navečer. Nedostaje mi gledati True Detective nedjeljom navečer. Bio sam sretan tih šest mjeseci dok smo ga snimali”. T.K.

Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

Najčitanije iz rubrike