Autoglas
POJAČAVANJE SNAGE AUTA

RaceChip predstavlja novu liniju proizvoda
Objavljeno 9. siječnja, 2018.

RaceChip, tržišni lider za pojačavanje snage automobila iz Njemačke, predstavit će svoj novi portfelj proizvoda na Autosport International 2018 u Birminghamu, od 11. do 14. siječnja. RaceChipova druga generacija proizvoda sastoji se od četiri nova čipa i jednog novog proizvoda za ugađanje odziva gasa. Vrhunski proizvod u ovoj liniji je RaceChip GTS Black, posebno razvijen za vozila s performansama od 200 KS ili više. Novi softver i hardver, sedam optimizacijskih mapa, sveobuhvatno jamstvo motora i mod za zagrijavanje podižu novi proizvod u vlastitu ligu.

Tri dodatna noviteta proizvoda smještena su ispod GTS Black, oni se zovu RaceChip GTS, RaceChip RS i RaceChip S te zamjenjuju bivše module Ultimate, Pro2 i One. GTS također dolazi sa sedam mapa finog ugađanja i sveobuhvatnog paketa osiguranja koji uključuje dvogodišnje jamstvo za motor. Sva tri modula razvijena su na novoj platformi arhitekture i nude RaceChip kupcima nekoliko prednosti i inovacije u odnosu prema prvoj generaciji. Također, novost je da se poboljšane izvedbe RaceChip RS, GTS i GTS Black također mogu povezati s pametnim telefonom.

Ugađanje gasa uz XLR, koji je pušten sredinom prošle godine, omogućuje vozačima da prilagode vrijeme reakcije motora, pružajući im mogućnost podudaranja odgovora na gas s uvjetima vožnje.M.Režić