Mozaik
UDRUGA PAUK

Dva koncerta u Orahovici: Jonathan i Neki novi klinci
Objavljeno 8. siječnja, 2018.

Udruga mladih PAUK Orahovica još jednom se pokazala kao izvrstan promotor alternativne i urbane kulture ne samo u Orahovici već u cijeloj Slavoniji.

Na kraju prošle godine organizirali su vrhunski dvodnevni koncert, već prepoznatljivo Božićno rokanje, a u Novu godinu ušli su s dva nova odlična koncerta. U prepunom clubu Blues tako su prvo nastupili Neki novi klinci, sjajan tribute bend koji izvodi stihove Đorđa Balaševića da bi dan potom atmosferu uzavreo odlični Jonathan.

- Božićno rokanje je možda bilo i najbolje do sada. Dali smo si golem trud želeći svojim sumještanima i gostima prirediti nekoliko dana vrhunskog rock-spektakla. Neki novi klinci rasturili su prvih dana nove godine, club Blues bio je prepun i stvarno smo svi uživali, a šlag na tortu svih blagdanskih koncerata koje smo organizirali bio je briljantni Jonathan kojemu je kao podrška nastupio Milost bend iz Đurđenovca.

Ovo je i najava cijele godine naše udruge, dakle kroz cijelu 2018. organizirat ćemo slične događaje uz, naravno, naše redovite velike projekte, a sve u cilju otvaranja mogućnosti mladima kako bi pokazali svoju kreativnost, vrijednosti i ideje, a koncertima, naravno, dati priliku da šira publika uživa u vrhunskom rocku i drugim vrstama alternativne glazbe – rekao je predsjednik udruge PAUK Mirko Kufner. PAUK je ponovno napunio club Blues nekoliko dana zaredom, pokazao se kao vrhunski organizator i udruga koja zna prepoznati što mladi vole čuti i vidjeti u svojoj sredini i pokazala kako je rock i dalje tražena i željena glazba na ovim prostorima.

- Rock je uvijek bio i ostat će glazba broj jedan u Hrvatskoj. Pokazalo se to nizom koncerata u prošloj godini po cijeloj Hrvatskoj, a evo i mi smo pokušali dati svoj mali doprinos i dokaz tome. Prelijepo je vidjeti prepune prostore gdje organiziramo koncerte i oduševljenje pa mogu reći ne samo mladih nego svih generacija koje dolaze. To nam je putokaz i nastavljamo još jače i sadržajnije – zaključio je Kufner.

Vladimir GRGURIĆ

Mirko Kufner

predsjednik udruge PAUK

Rock je uvijek bio i ostat će glazba broj jedan u Hrvatskoj.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike