Regija
ROCK MARINFEST

Za Udrugu Bubamara Vinkovci prikupljeno 4645 kuna
Objavljeno 5. siječnja, 2018.

VINKOVCI - U povodu nedavno održanog 10. Rock Marinfesta 2017., koncerta za Udrugu osoba s invaliditetom Bubamara Vinkovci, održana je konferencija za medije na kojoj je govorio Ivan Grigić u ime Udruge.

- Moram zahvaliti svima koji su došli na koncert, atmosfera je bila odlična, a imali smo odlične bendove. Ove godine prodali smo samo 300 ulaznica, što je manja posjećenost nego prijašnjih godina. Sljedeće godine odlučili smo da festival traje ipak dva dana, kako bi se predstavili i mnogi naši bendovi, pa ih i ovom prilikom pozivam da se sljedeće godine odazovu na Rock Marinfest. Osim toga, želio bih zahvaliti Gradu Vinkovcima i Vukovarsko-srijemskoj županiji koji su pomogli novčanim sredstvima pri organizaciji koncerta. Deset godina je iza nas i želim zahvaliti Vladimiru Bakariću koji je pokrenuo cijelu priču oko Rock Marinfesta. Ako govorimo o financijskom dijelu, moram reći da je ovogodišnji prihod bio 40.010 kuna, a rashodi 35.365 kuna, tako da je ostvaren prihod za Udrugu osoba s invaliditetom Bubamara u iznosu 4645 kuna - rekao je Grigić. Nastupili su The Karambol, Septica, Atheist Rap, Let 3, Dječaci, Darko Jakuš-Jale, a prikupljeni novac bit će utrošen za otvaranje Buba Bara u Vinkovcima, gdje će raditi osobe s Downovim sindromom.

- U vrijeme Adventa imali smo kao i prošle godine našu kućicu, odnosno Buba Bar, gdje je bilo puno ljudi. Naša Udruga osoba s invaliditetom Bubamara trenutno se skrbi za oko 1500 korisnika - rekao je Grigić. Rock Marinfest posvećen je tragično preminulom vinkovačkom glazbeniku Marinu Pokrovcu (1965. – 1989.).M.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana