TvObzor
PICKBOX: PET EKSKLUZIVNIH PREMIJERA

Popularne serije za svačiji ukus
Objavljeno 5. siječnja, 2018.
Posljednje sezone “Nashvillea” i “Skandala”, treća sezona britansko-francuske uspješnice “Tunel”, finale sezone “Deset dana” te finale prvog dijela pete sezone “Vikinga”

Gledatelji Pickboxa ovoga siječnja imat će priliku pratiti čak pet premijera koje će se prikazivati tek nekoliko sati nakon američke, odnosno britanske premijere. Riječ je o hit-serijama koje imaju visoke brojke gledanosti i velike baze obožavatelja zahvaljujući vrhunskim scenarijima i kvalitetnom kadru.

Nashville

Popularna američka country-drama glazbeni je spektakl koji okuplja zanimljiva glumačka imena. O njezinoj popularnosti govori i činjenica kako su je obožavatelji, takozvani Nashiesi, spasili od otkazivanja organiziranjem kampanje na Twitteru i e-mailu. Nashiesi su uspjeli, a “Nashville” 5. siječnja krenuo je u televizijski eter s posljednjom, šestom sezonom. Šesta sezona donosi dva nova lika i povratak pet starih lica. Za one koji kaskaju za provjerenim serijskim hitovima dobra je vijest što Pickbox u svojoj ponudi ima kompletne epizode svih sezona “Nashvillea”.

Skandal

Jedna od najboljih političkih drama i još jedna u nizu uspješnica Shonde Rhimes bliži se kraju. Uz dostupne sve epizode prethodnih sezona, Pickbox će ekskluzivno za regiju i nekoliko sati nakon Amerike prikazivati i posljednje epizode od 22. siječnja. Sedma sezona fokusirat će se na Oliviju Pope kao šeficu ureda predsjednice SAD-a; nije naodmet podsjetiti kako je Olivijin lik modeliran dijelom prema Judy Smith, kriznoj menadžerici iz administracije Georgea Busha, starijeg. Smith je često predstavljana kao najbolja spin-osoba koja je provela 20 godina popravljajući nizove nemogućih situacija i narušenih ugleda poznatih političara.

Tunel

“Tunel” je britansko-francuska inačica dansko-švedske serije “Most”. Kriminalistička je to drama nabijena adrenalinom i kompliciranim osobnostima. Britanski inspektor i francuska zapovjednica prisiljeni su surađivati na rješavanju slučajeva koji se događaju na britansko-francuskoj granici unutar Eurotunela. Svaka sezona posvećena je jednom zločinu, što osigurava priču koja se razvija postupno i intrigantno. Uz već dostupne dvije sezone ove kriminalističke uspješnice, svakog petka u siječnju emitirat će se i nove epizode treće sezone usporedno s britanskom premijerom.

Vikinzi

Ovu povijesnu dramu ne treba posebno predstavljati, zar ne? Inspirirana sagama o Ragnaru Lothbroku, peta sezona izazvala je pravu pomamu, oborila je rekorde gledanosti te dokazala da ima Vikinga i nakon Ragnara. Radnja pete sezone odvija se na čak trima kontinentima, bavi se mnogim tabu-temama u određenim krugovima (primjerice – poganstvo), a pratiti je možete svakog četvrtka. Uz premijerno prikazivanje pete sezone, na Pickboxu su dostupne i ostale epizode, a 25. siječnja emitirat će se 10. epizoda nove sezone, a nakon toga “Vikinzi” idu na pauzu.

Deset dana

Američka dramska serija Deset dana bavi se životom televizijske producentice koja katkad voli popiti i uvući koju bijelu liniju koja će je održati budnom kako bi završila skripte na vrijeme i kako ne bi zavlačila produkciju. Jednom usred noći nestaje njezina mlada kći, što pokreće dodatan kaos u njezinu životu. Kyra odlično nosi ulogu zabrinute majke i utjelovljuje scenarij koji roditeljima ledi krv u žilama. Dana 7. siječnja očekuje se premijera finala sezone s čak dvije epizode.

 
Možda ste propustili...

ANDREJA, RUNDEK I EKIPA FTIČEKI OBJAVILI NOVI SPOT

Mura, Mura devetominutni emotivni videouradak