Novosti
NOVE PROZIVKE IZ LONDONA

Todorić ponovno napao Martinu Dalić
Objavljeno 3. siječnja, 2018.

Nastavljajući prozivati potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić, bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić u srijedu je na svome blogu ocijenio da je ona dio organizirane skupine koja je smišljeno pripremala rušenje Agrokora s ciljem preuzimanja upravljanja njegovim vrijednostima, a premijeru Andreju Plenkoviću poručio je da je, dajući joj da upravlja pisanjem tzv. lex Agrokor “vuku dao da čuva ovce”.

“Ni u jednoj demokratskoj zemlji zakon poput lex Agrokor ne bi mogli pisati prijatelji premijera ili potpredsjednice Vlade, taj bi posao bio povjeren stručnim službama ministarstva pravosuđa i ekspertima čija su imena u svakom trenutku dostupna javnosti. Takav delikatan posebni zakon revidirali bi najugledniji profesori s najvećih državnih sveučilišta. Nažalost, u Hrvatskoj nije tako”, piše Todorić. Smatra da je taj zakon, za koji drži da uopće nije ni trebao biti donesen, stvoren u potpuno nelegalnim okolnostima koje su otvorile vrata kriminalnim aktivnostima i bogaćenju pojedinaca koji su sudjelovali u njegovom nastajanju.

Todorić se nalazi u Londonu, a hrvatsko državno odvjetništvo traži njegovo izručenje zbog slučaja Agrokor, tereteći ga za “nepripadnu imovinsku korist” od milijardu i 142 milijuna kuna. H

Možda ste propustili...

U NARODNOJ SKUPŠTINI SRBIJE OPED NAPAD NA HRVATE

Traže odgovornost za Žigmanova zbog izjava o žrtvama u Hrtkovcima

ZAVRŠIO PRIJELOMNI TJEDAN ZA VLADU

Plenković je drastično ojačao poziciju u HDZ-u

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JOŠ JEDAN OBRAT U SLUČAJU “LAŽNI MAĐARI”

Svjedok: Policijski inspektor
me je ucijenio i prijetio mi
tražeći da govorim o mitu!

2

NUDE I STANOVE ZA 350 EURA

Frankfurtska zračna luka otvoreno poziva radnike iz Hrvatske

3

“ZAGORČAT ĆU ŽIVOT TEBI, TVOJOJ DJECI I TVOJOJ OBITELJI”

Podignuta optužnica protiv Vrdoljaka