Regija
VIŠE OD 80 SUDIONIKA

Održan “Snješko kup”
Objavljeno 3. siječnja, 2018.

VINKOVCI

U dvorani Teniskog kluba Vinkovci održan je tradicionalni “Snješko kup” za dječake i djevojčice u kategoriji do 10, 12 i 14 godina, a okupio je više od 80 sudionika.

U kategoriji do 10 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Karlo Brkić, drugi je Ante Dujić, treći je Emanuel Mičić, dok je četvrti bio Jure Vajcl. U kategoriji djevojčica prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Klara Ančić, treća je bila Vlatka Olij, dok je četvrto mjesto osvojila Petra Niče.

U kategoriji do 12 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Leon Mičić, drugi je bio Ilija Kopić, treći Karlo Brkić, a četvrto mjesto osvojio je Tin Petričević. U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Lora Šupuković, treća je bila Nina Lusavec, dok je četvrto mjesto osvojila Nina Marić.

U kategoriji do 14 godina prvo mjesto osvojio je Ilija Kopić, drugi je bio Filip Rihtar, treći je bio Leon Mičić, a četvrti Luka Vodopija. U kategoriji djevojčica u ovoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Leonarda Kajkić, treća je bila Nina Lusavec, a četvrta Luna Lukačević.

Nagrade najuspješnijima podijelio je Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba,dok su turnir uspješno vodili treneri kluba Zvonimir Voda, Alen Halužan i Zoran Horvat.M.K.

Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENA KNJIGA VIŠNJE STAREŠINE

Hrvatska nije štitila svoj interes

U PREPUNOJ KATEDRALI U ĐAKOVU

Obljetnica Đakovačko-osječke nadbiskupije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

10. PEČENKIJADA U SLAVONSKOM BRODU

Odojke na ražnju
vrtjele 154 ekipe

2

JESENSKO UREĐENJE

Na županjskim ulicama tisuće maćuhica, tulipana, grmova...

3

POSJETITELJSKI CENTAR DRAVSKA PRIČA

U Noskovcima o flori i fauni na jedinstven način