Regija
VIŠE OD 80 SUDIONIKA

Održan “Snješko kup”
Objavljeno 3. siječnja, 2018.

VINKOVCI

U dvorani Teniskog kluba Vinkovci održan je tradicionalni “Snješko kup” za dječake i djevojčice u kategoriji do 10, 12 i 14 godina, a okupio je više od 80 sudionika.

U kategoriji do 10 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Karlo Brkić, drugi je Ante Dujić, treći je Emanuel Mičić, dok je četvrti bio Jure Vajcl. U kategoriji djevojčica prvo mjesto osvojila je Nina Marić, druga je bila Klara Ančić, treća je bila Vlatka Olij, dok je četvrto mjesto osvojila Petra Niče.

U kategoriji do 12 godina za dječake prvo mjesto osvojio je Leon Mičić, drugi je bio Ilija Kopić, treći Karlo Brkić, a četvrto mjesto osvojio je Tin Petričević. U kategoriji djevojčica do 12 godina prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Lora Šupuković, treća je bila Nina Lusavec, dok je četvrto mjesto osvojila Nina Marić.

U kategoriji do 14 godina prvo mjesto osvojio je Ilija Kopić, drugi je bio Filip Rihtar, treći je bio Leon Mičić, a četvrti Luka Vodopija. U kategoriji djevojčica u ovoj kategoriji prvo mjesto osvojila je Petra Olij, druga je bila Leonarda Kajkić, treća je bila Nina Lusavec, a četvrta Luna Lukačević.

Nagrade najuspješnijima podijelio je Mario Brkić, predsjednik Teniskog kluba,dok su turnir uspješno vodili treneri kluba Zvonimir Voda, Alen Halužan i Zoran Horvat.M.K.

Možda ste propustili...

OTVORENO KADETSKO PRVENSTVO U ŠAHU

Tina Gretić apsolutna je pobjednica turnira

VELIKI HUMANITARNI KONCERT

Najveća im želja da Luka prohoda

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RODITELJSKI SASTANAK KOD OPĆINSKOG NAČELNIKA

Područna škola ipak
neće biti ukinuta

2

ŠKOLSKI ODBOR I RODITELJI UZ RAVNATELJICU

Izbor Šego upitan jer u natječaju nema - linka

3

BRANITELJSKA ZADRUGA “FAJFERICA”

Uzgajat će i perad, žele oživiti stočni sajam u Valpovu