Osijek
NOVOGODIŠNJI SAJAM U DALJU

Najviše uživali najmlađi mještani
Objavljeno 3. siječnja, 2018.

U Dalju su se pobrinuli za prekrasan novogodišnji ugođaj i zajedničko druženje organizirajući manifestaciju “Novogodišnji sajam u Dalju”.

Na štandovima postavljenim uz vinoteku koja je ime dobila po starom rimskom nazivu za Dalj-Teutoburgium, posjetitelji su u središtu naselja mogli kupiti lijepe darove - riječ je o rukotvorinama.

U prigodno uređenom ambijentu s blagdanskim ukrasima, uz božićno drvce i šarene ukrase družili su se i mještani i posjetitelji sjedeći na balama slame, slušajući pjesme, kušajući domaće kolače i ostale proizvode. U ponudi je bilo i ukrasa, ali i korisnih uporabnih predmeta poput rukom pletenih podmetača za stolce, vesta... Prekrasno je druženje završilo čestitkama za sretnu 2018. godinu, a ovu novogodišnju manifestaciju posjetili su i u njoj posebice uživali i najmlađi mještani.

Daljski Novogodišnji sajam obišli su i predstavnici Općine Erdut, a s građanima se u prekrasnom raspoloženju družio i načelnik Jugoslav Vesić poželjevši svima puno više uspjeha u 2018. D.P.

Možda ste propustili...

"NAJBOLJA PODUZETNIČKA IDEJA"

Potpisani ugovori, fond nagrada 44 tisuće kuna

BORBA PROTIV SMRDLJIVIH MARTINA

Pomažu češnjak, žuti papir, menta i sapun

PREKVALIFIKACIJA DUGOTRAJNO NEZAPOSLENIH

Informatičko opismenjavanje

Najčitanije iz rubrike
oglas