Regija
HUMANITARNA UTAKMICA

Igrali za teško bolesnu Marinu
Objavljeno 2. siječnja, 2018.

IVANOVCI ĐAKOVAČKI

Sam kraj prošle godine obilježila je u Ivanovcima Đakovačkim humanitarna nogometna utakmica u kojoj su se ogledali veterani mjesnog kluba NK Mladost i predstavnici Grada Đakova i Gradskog vijeća. Zaigrali su gradonačelnik Marin Mandarić, oba dogradonačelnika Antun Galić i Robert Francem, gradski vijećnici te brojni drugi.

Utakmica je, kako nam je rekao organizator Željko Kaleb, organizirana kako bi pomogli svojoj teško bolesnoj sumještanki Marini Išasegi.

- Nogometni klub kojem sam predsjednik odlučio je organizirati nogometnu utakmicu kako bismo pomogli našoj Marini. Nešto je novca već prikupljeno, a vjerujem da ćemo prikupiti još kako bi u veljači mogla u Švicarsku na liječenje. Ona ima poteškoća s odumiranjem mišića - kazao nam je Kaleb.

Gradonačelnik Mandarić kazao je kako su se rado odazvali ovoj humanitarnoj akciji.

- Bili smo i uvijek ćemo biti za ovakve akcije kada je našim sugrađanima potrebna pomoć - kazao je Mandarić. U organizaciju ovog humanitarnog događanja uključeni su i lovci LD-a Garav dol, Mjesni odbor Ivanovaca Đakovačkih i predstavnici tamošnjeg DVD-a.M.M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana