Regija
ROĐENA NA NOVU GODINU

Elena Rehnicer prva je beba u Požeštini
Objavljeno 2. siječnja, 2018.

POŽEGA

Prvu bebu u 2018. godini Požeština je dobila 1. siječnja oko 19 sati, kada je rođena Elena Rehnicer iz Vidovaca. U posjet su joj s darovima došli požeško-slavonski župan Alojz Tomašević i požeški gradonačelnik Darko Puljašić u pratnji ravnatelja OŽB-a Požega, prof. dr. sc. Željka Glavića. Uz cvijeće majci, Županija i Grad malenu su Elenu novčano darivali.

- Ovo je moja prva beba, curica Elena, duga je 50 centimetara i teška 3210 grama. Tata Krešimir je sretan, već sinoć je došao da je vidi, a danas ga očekujemo u posjetu. Sve je prošlo u redu, sretna sam i zadovoljna i zahvaljujem dr. Musiću, babici Ankici i sestri Mireli te ostalom osoblju - kazala je Valentina Andrijanić Rechnicer, ekonomistica koja je radila u trgovini.

- Odmah nakon ovog porođaja uslijedio je drugi, a i jutros (utorak, nap. a.) imamo porođaj – kazao nam je jučer predstojnik Službe za ginekologiju i porodništvo OŽB-a Požega, mr. sc. Božidar Njavro, dr. med.

U Općoj županijskoj bolnici Požega kažu da je konačno zaustavljen pad broja porođaja - i prošle i pretprošle godine zabilježili su po 453 porođaja. AGM Kruna

Leon u Virovitici

U utorak, 2. siječnja, u 3.55 sati, u Općoj bolnici Virovitica svijet je ugledao Leon Šokec, prvo novorođenče s područja Virovitičko-podravske županije u 2018. godini. Leon je, uz četverogodišnjeg Gabriela, drugo dijete Daniele i Ivana iz Pitomače. Težak je 3.380 grama i dugačak 51 centimetar. V.G.

Možda ste propustili...

IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA

U Harkanovcima lista nezavisnih nevažeća

ISTRAŽIVANJA ZA STRATEGIJU RAZVOJA BRANDA SLAVONIJA

Institut za turizam u Donjem Miholjcu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana