Regija
PET MILIJUNA KUNA OD EU-A

Uređenje dviju ulica
Objavljeno 2. siječnja, 2018.

NAŠICE

Projekt sanacije i modernizacije nerazvrstanih cesta u naselju Martin Ministarstvo poljoprivrede poduprlo je s pet milijuna kuna iz Europskog poljoprivrednog fonda. Radi se o obnovi Ulice kneza Trpimira i Ulice Matije Gupca. Prema riječima gradonačelnika Josipa Miletića, radovi obuhvaćaju uređenje cesta, nogostupa i odvodnje, a svi bi trebali biti realizirani tijekom 2018. godine.

- Ovo je sveobuhvatan projekt kojim će se urediti čitava komunalna infrastruktura u ovom dijelu naselja Martin. Uz unaprjeđenje komunalne infrastrukture omogućit će se podizanje sigurnosti prometa i kvalitete življenja – rekao je gradonačelnik Josip Miletić na konferenciji za novinare te zahvalio svima koji su sudjelovali u pripremi projekta.

Osim Gradskog vijeća za projekt je zaslužan Upravni odjel za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša te Našička razvojna agencija NARA, koja se bavi prijavama projekta na fondove. Direktorica Našičke razvojne agencije Magdalana Vidaković-Gelenčir istaknula je da je Grad Našice prijavio još nekoliko projekata za financijske potpore.

Grad Našice kontinuirano radi na pripremi i provedbi projekata za koje se traži sufinanciranje iz fondova i programa Europske unije, države i županije. Neki su projekti realizirani i isplaćeni, neki su u fazi realizacije, a za neke se tek očekuju rezultati.S.F.

Možda ste propustili...

NASTAVAK SLATINSKOG PROJEKTA „ISKORISTI DAN”

Deseto izdanje jedinstvenog vodiča za mlade u Hrvatskoj

OPĆINA ANDRIJAŠEVCI IZNIMKA

Više rođenih nego umrlih godinama

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana