Mozaik
“CIMET I ČAJ” NA PRVOM JE MJESTU

Tri božićne pjesme
Mije Dimšić su u top 40
Objavljeno 2. siječnja, 2018.

Tjedan iza nas proveli smo u blagdanskom raspoloženju, a i pjesme u istom duhu čule su se s hrvatskih radiopostaja. Tako se i drugi tjedan zaredom na samom vrhu nacionalne top-liste radijskog emitiranja HR top 40 nalazi Osječanka Mia Dimšić sa svojim božićnim singlom “Cimet i čaj”. Još dvije pjesme s Mijinog božićnog albuma stigle su u prvih 40 pjesama hrvatskog radijskog etera – “Snježna ulica (Winter Wonderland)” nalazi na 28., a “Božić bez tebe” na 38. mjestu.

Na drugom mjestu ponovno je Petar Grašo s pjesmom “Ako te pitaju”, a i Nina Badrić opet je na trećem s “Mijenja se vrijeme”. Nina je uz treću poziciju zaslužna i za najviši novi ulaz liste, a riječ je o božićnoj pjesmi “Na putu mom” koja je stigla do šestog mjesta.

Novi na listi ovaj su put i D'Knock & Jay s pjesmom “Jedan dan”, Antonija Šola i “Tvoja” te Antonela Doko s novim singlom “O čemu pričamo”.

Na regionalnim listama također je dominirala Mia, koja je s pjesmom “Cimet i čaj” zasjela na prva mjesta u čak pet hrvatskih regija i našla se na broju jedan top-listi u Dalmaciji, Slavoniji, Gradu Zagrebu, Središnjoj Hrvatskoj te Istri i Primorju. Zagorski broj jedan pak ovoga puta je Petar Grašo.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

“Snježna ulica (Winter Wonderland)” nalazi na 28., a “Božić bez tebe” na 38. mjestu.

Možda ste propustili...

EX MOZARTINE

Koncert u Oslu

JAZZ.HR/PROLJEĆE OD 2. DO 5. SVIBNJA

Nastupa glazbena diva Radojka Šverko

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

VLATKO ŠTAMPAR STAND UP KOMIČAR, DANAS NASTUPA U OSIJEKU

Za Osječane spremam spektakl: plesačice, janjetina, karaoke, trubaduri - i dvosatni stand up

2

TRADICIONALNA 8. ČAČINAČKA PALAČINKIJADA

Osnovci se pokazali kao sjajni majstori palačinki

3

DUGOMETRAŽNA KONKURENCIJA

Animafest - Natječe se osam filmova od Italije do Južne Koreje