Regija
NITKO ZAKINUT ZA ZABAVU

I djeca nazdravila u “ponoć”
Objavljeno 1. siječnja, 2018.

Prvi je put u Belom Manastiru organiziran doček dječje Nove godine. Nešto prije podneva, u pratnji roditelja, na središnjem trgu okupilo se nekoliko stotina najmlađih Belomanastiraca. Organizirane su im prigodne igre na klizalištu, a u “ponoć” su nazdravili dječjim šampanjcem. Za klince je bio osiguran i besplatni čaj.

Najmlađi su Virovitičani točno u podne u dvorištu Palače Pejačević zajedno s gradonačelnikom Ivicom Kirinom ispratili staru 2017. godinu. Mališani su uživali u igrama, kao i nastupima Glazbene igraonice, Gradske glazbe i mažoretkinja, KUC-a Virovitica i Virovitičkih mažoretkinja. Atmosferu je začinio glumac virovitičkog Kazališta Goran Koši.

Dječji doček Nove godine za male je Orahovčane organiziran u višenamjenskoj dvorani. U kreativnom kutku mališani su ukrašavali lica raznim šarenim motivima. Dočeku se pridružio i Djed Božićnjak, a potom je održano natjecanje u pjevanju, na kojem je u kategoriji djevojčica pobijedila Magda, a u kategoriji dječaka duo Roko i Sven. Proslava se nastavila uz videozid, a djeca su plesala uz najpoznatije dječje i svjetske hitove. Gradonačelnica Ana-Marija Petin s djecom je otvorila dječji šampanjac te pjevala i plesala s njima do kraja zabave.

Društvo Naša djeca, Grad Slatina i gradska Turistička zajednica u 17 sati organizirali su doček Nove godine za najmlađe Slatinčane u Parku 136. slatinske brigade. Predsjednica DND-a Snježana Pačarić vrlo je zadovoljna velikim odazivom djece i njihovih roditelja i vjeruje da će za mališane i ubuduće organizirati doček u predvečernje sate. “Djecu koja su pjevala na našem festivalu 2017. zamolili smo da pjevaju i na ovom dočeku, što su oni vrlo rado prihvatili. Svi su bili oduševljeni i mislim da je ovakva organizacija dočeka bila pun pogodak”, kazala je Pačarić.

Djeci i njihovim roditeljima sretnu Novu godinu zaželjeli su zamjenici gradonačelnika Slatine Sanja Mrzljak Jovanić i Bojan Plantak, te dječji gradonačelnik Noa Fazekaš, a zatim je potekao i dječji pjenušac. I.G./V.G./P.Ž.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OPG ALENA BARIĆA

Propali mu svi praseći butici

2

KOMUNALNA NAKNADA VEĆA ZBOG ZONA I KVADRATURA

Nakon legalizacije utvrđeno 270 tisuća neprijavljenih kvadrata

3

KAKO POSLUJU VINKOVAČKI I VUKOVARSKI BAZENI

Ilić: Prihodi bazena nikada
ne mogu pokriti troškove