Mozaik
U VALPOVU

Koncert za Mihaela
Objavljeno 2. siječnja, 2018.

U povodu manifestacije Advent u Valpovu 2017. – Božić sa srcem, 28. prosinca 2017. godine u kapeli dvorca Prandau-Normann, održan je humanitarni koncert pod nazivom “Zajedno za Mihaela” u organizaciji Lions cluba Valpovo-Belišće i Grada Valpova.

Kako je priopćeno iz Grada Valpova, glavni protagonist ove lijepe priče je Mihael Majetić – student gitare na Royal Academy of Music u Londonu, bivši učenik Glazbene škole pri Osnovnoj školi Matije Petra Katančića, Valpovo, koji je svoje školovanje nastavio na ovoj prestižnoj londonskoj Akademiji. Sav prihod od prodanih ulaznica i novčanih priloga namijenjen je za nastavak školovanja ovog mladog i talentiranog virtuoza na gitari.

Prisutnima se na početku programa svojom izvedbom na pijaninu predstavila i talentirana Lana Maltar, ovogodišnja polufinalistica popularnog showa – Supertalent. Posjetitelje je pozdravio i Dalibor Košutić, ravnatelj valpovačke Osnovne škole, prisjetivši se brojnih učenika koji su prošli kroz naobrazbu Glazbene škole, među kojima je i Mihael Majetić. Maestralnom izvedbom složenih i zahtjevnih kompozicija Mihael je prisutnima predočio sav svoj glazbeni talent koji je oduševljena publika s pravom pozdravila gromoglasnim pljescima, zaključuje se u priopćenju Grada Valpova.L.A.

Možda ste propustili...

SREDNJOVJEKOVNI VITEŠKI TURNIR NA JANKOVCU

Vitezovi oživjeli jankovačku povijest

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana