Sport
MALONOGOMETNI TURNIR JOZO TIBINAC

Slavlje Vatro TT Europlasta
Objavljeno 1. siječnja, 2018.

Pobjedom Vatro TT Europlasta završen je malonogometni turnir Jozo Tibinac 2017. u Donjem Miholjcu. U finalu je Vatro TT Europlast svladao UDVDR Viljevo s 3:1, a veći dio posla odradio je u prvoj polovini prvog poluvremena. Tada je pogodcima Igora Prijića (5) i Tihomira Novaka (9) stigao do vodstva 2:0, što je u 25. minuti prepolovio Ivan Gelo. Konačnu potvrdu osvajanja turnira donio je Robert Nospak u pretposljednjoj minuti finala. Treće mjesto pripalo je momčadi Beta koja je u pravoj golijadi, s 10:6 porazila Autoškolu Topolovec, uz četiri pogotka Petra Pranjića te tri Zvonimira Gregića.

Prethodno su i polufinala donijela neizvjesnost. Vatro TT Europlast je s 3:2 porazio Autoškolu Topolovec, dok je UDVDR Viljevo boljim izvođenjem šesteraca 7:6 svladao Betu, nakon što je susret završen 3:3, s tim je da je u posljednje dvije minute nadoknadio zaostatak 1:3.

Za najboljeg igrača turnira izabran je Robert Nospak (Vatro TT Europlast), njegov suigrač Mario Banović najbolji je vratar, dok je najefikasniji strijelac s 10 pogodaka Ivan Aleksić (UDVDR Viljevo).

Rezultati, polufinale: Vatro TT Europlas - Autoškola Topolovec 3:2, Beta UDVDR Viljevo 6:7 nakon šesteraca (3:3); za 3. mjesto: Autoškola Topolovec - Beta 6:10; finale: Vatro TT Europlast - UDVDR Viljevo 3:1. G.Roguljić