Regija
TRADICIONALNI DOČECI NA TRGOVIMA

Uplesali u 2018. godinu
Objavljeno 1. siječnja, 2018.

VINKOVCI/OTOK/ILOK

Veliki broj građanki i građana  Grada Vinkovaca i njihovih gostiju u  Novu godinu ušli su uz popularne Bosutske bećare na do kraja ispunjenom središnjem vinkovačkom trgu.

Mnogi su se građani u Silvestarskoj noći grijali uz kuhanovo vino iz Buba Bara  i peći koje su bile na svakom koraku, a kako se približavala ponoć, adrenalin je ispunio trg.

Točno u ponoć uslijedio je spektakularni vatromet, a puno sreće, zdravlja i veselja svim okupljenima poželio je vinkovački gradonačelnik  Ivan Bosančić.
- Dragi naše sugrađanke i građani Vinkovaca želim Vam puno zdravlja, sreće, veselja u Novoj godini. Želim da ova godina bude uspješna i donese puno radosti i novih radnih mjesta, rekao je Bosančić.

Tradicionalni doček Nove godine na trgu nije izostao ni u Otoku. Grad Otok pobrinuo se za šator kako niske temperature ne bi pokvarile zabavu za koju su bili zaduženi dečki iz grupe "Crno na bijelo", tamburaši "Zlatno klasje" i Ivan Stapić. Uz njih su smijehom veliki broj građana Otoka zagrijali nezaobilazni bać' Roka i did' Tunja, a organizatori su se pobrinuli za besplatne tople napitke.

Na kraju recima da su Iločani u Novu godinu ušli uz pjesmu grupe Avangard iz Osijeka na prepunoj iločkoj staroj jezgri.Mario Kokaj

Možda ste propustili...

PROJEKT “UPOZNAJ SVOJU ZEMLJU”

U turističkom obilasku Đakova dvadeset građana

MALA ATRAKCIJA ZA DJECU I POSJETITELJE

Lopatari uz lovački dom

BELIŠĆANSKA KNJIŽNICA I U NOVOJ GODINI SPREMNA

Počinju nove kreativne radionice

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RODITELJSKI SASTANAK KOD OPĆINSKOG NAČELNIKA

Područna škola ipak
neće biti ukinuta

2

ŠKOLSKI ODBOR I RODITELJI UZ RAVNATELJICU

Izbor Šego upitan jer u natječaju nema - linka

3

BRANITELJSKA ZADRUGA “FAJFERICA”

Uzgajat će i perad, žele oživiti stočni sajam u Valpovu