Crna kronika
ČETVORKA U 18 KRAĐA

Pokrali 376 kubika drvene mase, 14 bicikala, bušilice, motorne pile...
Objavljeno 30. prosinca, 2017.

SLAVONSKI BROD

Za 18 krađa policija u Slavonskom Brodu osumnjičila je četiri osobe u dobi od 49, 29, 22 i 16 godina. Kako doznajemo iz Policijske uprave brodsko-posavske, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica osumnjičenih, u veljači i prosincu prošle godine, te od ožujka do prosinca ove godine, u pet slučajeva provalili u gospodarske zgrade, šupe te kuću u gradnji na području Slavonskog Broda.

Pri tome su ukrali bušilice, brusilice, motornu pilu, motorni trimer, produžne kabele, razni alat, plinski bojler i druge stvari. U tom vremenu jedan je osumnjičeni iz dvorišta i ispred stambenih zgrada na području Slavonskog Broda ukrao 14 zaključanih i otključanih bicikala te stražnji kotač zaključanog bicikla. U ovom slučaju šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. Dvojica od osumnjičenih su, tijekom srpnja i kolovoza, iz šume na području Migalovaca, posjekla i odvezla veću količinu stabala, točnije 376 metara kubičnih. Hrvatske šume pritom su oštećene za iznos veći od 130 tisuća kuna.

Dio je ukradenih predmeta pronađen i vraćen vlasnicima, dok policija za preostalim predmetima i stvarima traga. Protiv osumnjičenih policajci podnose kaznene prijave, odnosno izvješća kao dopune kaznenim prijavama, a protiv maloljetne osobe izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, te izvješće brodskom Centru za socijalnu skrb. Također su oštećene osobe upoznate s pravom pokretanja privatne tužbe.S.Lacić

Možda ste propustili...

ZAMALO TRAGEDIJA U BENKOVCU

Ranio brata (7) iz zračne puške

PRAVOMOĆNA PRESUDA ZBOG NESREĆE U BARANJI

Uvjetno kažnjeni zbog pada dječaka u bunar dubok 40 m

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana