Osijek
DJEČJI VRTIĆ OSIJEK POČINJE PROGRAM PREDŠKOLE

Upisi od 8. do 19. siječnja 2018.
Objavljeno 29. prosinca, 2017.

Dječji vrtić Osijek poziva na upis djece u program predškole za 2017./2018. godinu. Namijenjen je djeci koja do sada nisu bila obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja, a rođena su u razdoblju od 1. travnja 2011. do 31. ožujka 2012. godine. Upis se obavlja od 8. do 19. siječnja u zgradi Uprave (Vij. I. Meštrovića 7, II. kat), u vremenu od 8 do 14 sati, a roditeljski sastanak bit će održan 30. siječnja 2018. godine, u 18 sati, u upravnoj zgradi Dječjeg vrtića Osijek, u suterenu zgrade.

Iz Dječjeg vrtića Osijek mole roditelje da pravovremeno predaju zahtjev za upis djeteta u program predškole, kako bi se osigurali primjereni prostorni i vremenski uvjeti za provedbu programa za djecu. Obrazac zahtjeva za upis može se preuzeti u prostorijama Dječjeg vrtića Osijek pri upisu, kao i na web-stranici www.vrticiosijek.hr. Uz zahtjev potrebno je priložiti preslik izvoda iz matične knjige rođenih, odnosno rodni list za dijete, preslike osobnih iskaznica roditelja, nalaz i mišljenje provostupanjskog tijela vještačenja (Centar za socijalnu skrb) o postojanju teškoća u razvoju, te liječničku potvrdu i iskaznicu imunizacije.

Program predškole u trajanju od 250 sati provodit će se od 1. veljače do 30. ožujka 2018. godine u podcentrima Radost (Zagrebačka 10), Maslačak (Velaluška bb), Jaglenac (Krstova 99a), Josipovac (M. Marulića 18a), i Zvončić (Ulica grada Vukovara 2a, Čepin). Sve ostale obavijesti roditelji mogu dobiti pri upisu, ili na telefon 204-709. M. Mihelić

Možda ste propustili...

UZ OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA HOLOKAUST

Tjedan bogatstva različitosti “javorovaca”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBILJEŽEN DAN MIMOZA

Zbog prevencije bolest se
otkriva u najranijoj fazi

2

UZ OBILJEŽAVANJE DANA SJEĆANJA NA HOLOKAUST

Tjedan bogatstva različitosti “javorovaca”

3

SAVJET MLADIH IZ PET SLAVONSKIH ŽUPANIJA

Popisali Sporazum o prijateljstvu i suradnji

oglas