Osijek
RADIONICA VK “MURSA”

Izrađivali i slali videočestitke
Objavljeno 29. prosinca, 2017.
Timovi su se sastojali od po najmanje jednog odraslog i jednog dječjeg polaznika

Video klub “MURSA” je od 15. do 17. prosinca održao prvu “Zajedno” radionicu izrade blagdanske videočestitke u tehnici stop-trik animacije za male i velike. Timovi su se sastojali od po najmanje jednog odraslog i jednog dječjeg polaznika.

Svaki je tim osmislio svoju čestitku te su uz pomoć voditelja Nataše Dorić i Aleksandra Muharemovića svoje ideje pretočili u videočestitke. Uz puno smijeha, zajedništva, dobre volje, ali i truda koji su uložili u osmišljavanje, pripremu te samu izradu rezultat su bila zadovoljna lica i osmjesi koji su krasili ne samo dječja lica već i lica odraslih kada su vidjeli svoje čestitke dovršene (a da ne govorimo o svima onima koji su čestitke primili za blagdane).

- Uz toliko pozitivne energije i predivnih iskustava, kako malih tako i velikih, iskreno se nadamo da će ova radionica postati novi običaj u kojem će uživati svi oni koji i u budućnosti budu sudjelovali - istaknuli su organizatori.

Inače, na Facebook stranici Video kluba “Mursa” (https://www.facebook.com/kkmursa/) mogu se svaki dan pogledati po jedna čestitka sudionika kao i galerija fotografija s radionice, a one nestrpljivije organizatori pozivaju da pogledaju sve čestitke na Youtube kanalu Video kluba “Mursa” https://www.youtube.com/my_videos?o>U.

Radionica je sufinancirana iz sredstava DHFR namijenjenih poticanju kulturnog stvaralaštva pretežito nekomercijalne naravi i kulturne raznolikosti u audiovizualnoj djelatnosti.

Možda ste propustili...

SVEUČILIŠTE IMA NOVU STUDENTSKU PRAVOBRANITELJICU

Čović: Studenti, svi vaši problemi i moji su problemi!

NEVOLJE VIŠNJEVČANA S JAVNOM RASVJETOM

Nova rasvjeta ne radi, a na igralištu djeci prijeti struja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TEŠKA ODLUKA GLASA SLAVONIJE:

Nema više Sajma antikviteta u Tvrđi!

2

POČETAK NOVIH PROJEKATA U ANTUNOVCU

U Poslovnu zonu stiglo 13 novih investitora!

3

DRUGI DANI POSLOVA U TURIZMU

Slavonci tražili svoju priliku za posao kod 70-ak poslodavaca

oglas