Mozaik
GRUPA VATRA NASTUPA U ZAGREBU

Dvodnevni Vatromet za
završetak uspješne godine
Objavljeno 29. prosinca, 2017.

Kraj još jedne uspješne godine u kojoj su obilježili punoljetnost benda, Vatra će provesti radno, i to s čak dva nastupa u glavnome gradu. Prvo će u petak, 29. prosinca, na Platou Gradec održati Akustik koncert u sklopu zagrebačkog Adventa, a onda će na Staru godinu, 31. prosinca, nastupiti na Trgu bana Jelačića, u sklopu dočeka nove 2018. godine.

S ovim koncertima u Zagrebu Vatra zapravo zaključuje cjelogodišnju turneju kojom su slavili 18 godina karijere benda.

- Kao i proteklih godina i ovu ćemo ispratiti radno, ali to nam nikako ne pada teško. S veseljem ćemo se podružiti i zapjevati sa svima koji se odluče doći na najbolji Advent, bilo 29.12. na platou Klovićevih dvora, ili ispratiti 2017. i dočekati Novu gdinu na glavnom zagrebačkom trgu! Svima želimo čestit Božić i sretnu Novu! Vidimo se na dvodnevnom Vatrometu - poručuje Ivan Dečak.

Osim uspješne koncertne, iza Vatre je još jedna uspješna diskografska sezona tijekom koje su objavili odličan live album “Akustik u Lisinskom”, ali i potpuno novi singl ‘Sekvoje’, jedan od najvrćenijih u drugoj polovini godine.

Nakon ovih koncerata Vatra nastavlja sa snimanjem svog desetog albuma u karijeri i ovaj put u suradnji s Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem s kojeg će nam već početkom veljače iduće godine predstaviti novi singl uz koji spremaju i jedno neočekivano glazbeno iznenađenje... Osim na navedenim mjestima, Vatra će ovih dana, točnije 30. prosinca, nastupiti na Adventu u Dugoj Resi. T.K.

Na Staru godinu Vatra će nastupiti na Trgu bana Jelačića, u sklopu dočeka nove 2018. godine.

Možda ste propustili...

NA TVRĐAVI PUNTA CHRISTO POKRAJ PULE

12. Outlook festival 5. do 9. rujna u Puli

KONCERTNA DVORANA VATROSLAV LISINSKI

Anne Carrere pjeva hitove slavne Edith Piaf